Wiciania Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) Ale lampa dzisiaj, Wy to wiecie kiedy mamy się umawiać , to dozo :riding: PS Central numero duo? Edytowane 23 Września 2012 przez Wiciania (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Do zobaczenia 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dośka182 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Dziewczyny , coś mi wypadło i nie zdąże na 13.00 pod ten central. Weźcie tel to do Was dołączę później 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 oki:) pokierujemy cię 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 23 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Nooo to poraaa sie szykowacccc 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Dziewczyny, ja dobiję razem z Dośką, bo też mi tak będzie wygodniej. Bądźcie pod tel ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 fajna ta wycieczka kobitkowa była, mam nadzieje ze dziewczyny nie były złe że trochę męskiego grona też było 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 nie były potem zrobiło się już prawidłowe grono i rozkład jazdy został zrealizowany 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linka Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 A ja nie zdążyłam Dojechałam pod central jak Wy akurat odjechaliście. Ale widzieliśmy Was chyba jak przejeżdżałyście później przez Rawę ... Wy pod mostem my na Mam nadzieję, że wycieczka się udała ja przyznam szczerze, że trochę zmarzłam ... jednak już nie jest tak ciepło jak się jedzie szybciej :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 miejmy nadzieję, że będzie jeszcze cieplej i będzie można spokojnie jeździć 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 heee no to My byliśmy, ehh szkoda ze nie podjechaliśmy... ale juz głodno było:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 czyli z tego co słyszę to wypad udany:) mam nadzieję, że załapię się na nastepny;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Oj, jak zwykle udany!!! Pozdrowionka! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 wstępne plany już są 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 23 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Jak dla mnie bomba tylko ten wiatr ...we wlosach tzn w kask 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) Dzięki za miły "babski" wypadzik. Fajnie mi się z wami jechało, @kuba dobrze prowadził - nie za szybko, nie za wolno, w sam raz. Dzięki @puchat i @masiek, że już na samym końcu poczekaliście na mnie - troszkę mnie samochody przyblokowały na tych robotach. Ogólnie wypadzik udany tylko troszku picno. Do następnego. Edytowane 23 Września 2012 przez Martini (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchat Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Luzik do usług :] 0 Cytuj Mess With The Best, Die Like The Rest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 23 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Puchat Ty nastepnym razem z Maskiem obstawiacie tyły 1 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchat Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 ale ja wolno jechałem! nie rozumiem.... przecież nawet używałem lusterek 0 Cytuj Mess With The Best, Die Like The Rest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 no cóż... damski wypad może to nie był do końca ale też było ciekawie dzięki wielkie. jak Wy pojechaliście na Rawę to urządziłyśmy sobie "damskie ploty" a tego już żadne męskie ucho by nie wytrzymało oby do następnego wypadu;) musimy się coś lepiej zorganizować nast razem żeby Panów jednak nie było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 23 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 No tak zapomniala "jak ja 4 tylko raz wrzucilem " haha okej okej tym razem wam darujemy 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchat Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 foch. 0 Cytuj Mess With The Best, Die Like The Rest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 23 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Przytupnij ok ok next time bedą same women 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Dzięki za miły "babski" wypadzik. Fajnie mi się z wami jechało, @kuba dobrze prowadził - nie za szybko, nie za wolno, w sam raz. Dzięki @puchat i @masiek, że już na samym końcu poczekaliście na mnie - troszkę mnie samochody przyblokowały na tych robotach. Ogólnie wypadzik udany tylko troszku picno. Do następnego. spoko martwiliśmy sie 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 spoko martwiliśmy sie Chwali się, bo juz myślałam, że pognaliście beze mnie, więc troszkę odpuściłam - nie przepadam za jazdą wieczorem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi