Irek Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jeszcze ją mam ale będzie do sprzedania, ale z hondy nie zrezygnowałem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demonia Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Witajcie, dużo dobrego słyszałam o tej imprezie... teraz jeszcze nie zawitam, ale... w następnym sezonie...ewentualnie jak będziecie organizować w październiku to chętnie przyjadę... musze tylko odebrać papier Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 To jak z tym wpisowym? Czy tam Koszyczkowym? co trza zabrać ze/ za Sobą? A jeśli kase - to ile? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) To jak z tym wpisowym? Czy tam Koszyczkowym? co trza zabrać ze/ za Sobą? A jeśli kase - to ile? Worek pieniedzy Na ostatnim grillu Zestaw : kielbasa, pajda chleba, ogorek, + puszka browara kosztowal 5 rubli. znaczy sie... zyli. Edytowane 25 Września 2012 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 5 PLN 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 (edytowane) Czy grile juz rozpalone ? Bo zabieram ze soba mlodego a on pozera wszystko co jest w zasiegu wzroku Edytowane 26 Września 2012 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Czy grile juz rozpalone ? Bo zabieram ze soba mlodego a on pozera wszystko co jest w zasiegu wzroku No to musisz uważać żeby się nie poparzył :D , lepiej niech młody je to co na grillu 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 to ja przyjeżdżam puszką bo motonga by mi pożarł a puszce może nie dać rady Ja na takich pochłaniaczy mówię że są jak rdza wszystko zeżrą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Obiadu w domu na jutro się nie stwierdza, znaczy że będę Zostałeś jednak bez obiadu? Chyba, że Cię nie zauważyłem, ale rozglądałem się. Pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A no niestety... jak przyjechałem to już nie było za bardzo co na ząb wrzucić Trochę mi zeszło nim dojechałem, także byłem dopiero około 19:30. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 A no niestety... jak przyjechałem to już nie było za bardzo co na ząb wrzucić Trochę mi zeszło nim dojechałem, także byłem dopiero około 19:30. Następnym razem daj znać że jedziesz to odłożę dla Ciebie 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ktoś został do końca i wie komu udało się zwyciężyć w konkursie z jajkiem? Ile było stłuczek najmniej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naem Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 tak tak, wygrał Krystian (nie znam ksywy - Lans pomóż) - Gratulacje! ale po konkursie zostali nieśmiali i trenowali dalej udało się (notabene) Krystianowi - Korbie ;P Dzięki wszystkim za przybycie!!! - ponownie w zacnym i licznym gronie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 tak tak, wygrał Krystian (nie znam ksywy - Lans pomóż) - Gratulacje! WYGRAŁ moj kumpel, Krystian CZAKO , z czerwono-czarnej R1. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 i to na stojce i bez podpierania sie nogami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 oddam nerke za Eeeeerkeee! hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Super imprezka, dzięki za organizację. Miejmy nadzieję, że w październiku pogoda dopisze i w ostatnią środę się spotkamy z Zgierzu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 jaka była nagroda za wygranie tego konkursu ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 jaka była nagroda za wygranie tego konkursu ? Kawasaki ER6n http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/giggle.gif 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naem Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 dzięki Lans nagrodą była koszulka też mam nadzieję, że sezon jest ciągle w pełni i że będzie okazja się znów spotkać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi