Gość ginger Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Dziś ktoś podrzucił nam do piwnicy dwa malutkie kocurki - widać, że zabrane dopiero co od mamy - jeden widzi póki co tylko na jedno oczko, drugie jeszcze w ogóle. Może ktoś by przygarnął chociaż jednego z nich? Albo zna kogoś kto chciałby kotka? Będę bardzo wdzięczna bo serce się łamie jak się na nie patrzy - mnie niestety koty uczulają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alakam1 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Hej, masz je jeszcze? 0 Cytuj http://www.motorcentrum.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 alakam1 - ruszaj tyłek do powitalni , czytać nie potrafisz czy masz tutejsze zasady generalnie w tyłku ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 sąsiedzi mają takiego malucha na wydaniu po lekarzach itd. itp. mała jest uczulona i chcą się pozbyć, cały czarny. Ja mam już dwa więcej mi nie potrzeba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi