MistrzDariusz Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Witam! Jako świeżutki motocyklista, za namową kolegów z klubu motocyklowego politechniki (pozdrawiam!) zawitałem na Forum. Kilka słów o mnie: 28 lat, żonaty (choć już niedługo...) dzieciaty - synuś 3 latka i dopiero co kupiłem swój pierwszy w życiu jednoślad o napędzie spalinowym. Wybór padł, również za namową kolegów z klubu, na suzi gs 500, puki co same superlatywy ale o tym przy innej okazji. "Mistrz" w nicku jest pamiątką po karierze sportowej - scigałem się 12 lat na rowerze, głównie na torze gdzie byłem Mistrzem Polski w 2007r, kilka innych niezłych wyników tez się udało ustrzelić. Teraz kiedy się już nie ścigam naturalną koleją rzeczy jest motocykl, więc oto jestem Jeszcze raz Witam i mam nadzieje korzystać z wiedzy i rad starszych doświadczeniem koleżanek i kolegów. Pozdrawiam ! Darek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Siemano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Hola! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Cześć! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Strzała 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 hej kurna ale tych gs ów się na forum narobiło 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Cześć ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon19G Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 witam:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Cześć 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 hejka 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 cześć 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Cześć http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Witaj http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Witamy 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Heyka... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPY-GSM Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi