Irek Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Miasto Płock, Duszpasterstwo Motocyklistów Diecezji Płockiej Ergo Sum Via oraz Płocki Ośrodek Kultury i Sztukizapraszają na Zakończenie Sezonu Motocyklowego Płock 2012 23 września 2012, Stary Rynek, Płock Impreza pod honorowym patronatem Prezydenta Miasta Płocka Program:13.00 msza św. dziękczynna w Katedrze Płockiej14.30 parada przez Miasto (ulicami: Kościuszki, Kilińskiego, Jachowicza, Wyszogrodzka, Jana Pawła II, Armii Krajowej, Bielska, Zduńska, Okrzei, Kazimierza Wielkiego)15.00 koronka do Miłosierdzia Bożego w Sanktuarium Miłosierdzia Bożego15.20 – 18.30 program edukacyjno profilaktyczny - „Bądź bezpiecznym motocyklistą" (z udziałem zespołu DD TRUCK):- pokaz stuntu DOP- wystawa starych motocykli- symulator jazdy motocyklem na komputerze- pokaz resuscytacji i porady prawne dla poszkodowanych w wypadkach motocyklowych - Fundacja „Feniks”- konkursy: wolnej jazdy, slalom z torem przeszkód, pchanie beczki przednim kołem, ósemka- konkurs rysunkowy dla dzieci- pokaz pojazdów poprzedniej epoki - Retro Płock18.30-19.30 koncert zespołu Rockers Tekst skopiowany z Zakończenie Sezonu Motocyklowego Płock 2012 Kolejna impreza z cyklu "zakończenie sezonu", Płock nie jest daleko i jak pogoda dopisze to myślę żeby zajrzeć, ktoś też się wybiera? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipul Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Dobrze wiedziec... popytam wśrod znajomych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi