Mariano Italiano Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Witam wszystkich. Mam na imie Marek, wiek 24. Forum czytam już jakiś czas ale przed zabraniem głosu postanowiłem sie wreszczie przywitać. Ten sezon przejeździłem na Fazerku 600 (FZ6) i niestety ale to również mój ostatni sezon na niej. Pozdrawiam was. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Witamy serdecznie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 no to czesć 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 rozwaliles czy sprzedales? przywital. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochu Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Siemka :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 siemka 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 witamy yamahe 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Yo marku ) na co zmieniasz ???? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Siema LwG http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif pzd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Hola! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Czesc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 strzała 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 20 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Yo marku ) na co zmieniasz ???? Siema kolego. Na razie nie wiem na co, ale co gorsze nie wiem kiedy:( Jaquzie - nie rozwaliłem, sprzedaję. Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbarelka Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 witaj 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basicz Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPY-GSM Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Cześć Marianoooo ! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Witam 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Witaj 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Hejka http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stary Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Ahoj ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi