JAREK-XJR Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Czy ktoś z was używa dużego kufra AWINA AW9025 z plastikową płytą? Mam kufer AVENGER, który jest chyba taki sam, a pod którym to pękła mi płyta. Zanim kupię na allegro nową chciałbym przymierzyć u kogoś czy będzie pasować mój kufer do płyty plastikowej. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 7 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 No i sam kupilem i sprawdzilem. Nie pasuje, muszę odeslać. Konkretnie chodzi o zatrzask, który wchodzi w zamek kufra. W awinie jest za szeroki. Musze szukać dalej do avengera. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 nie ma to jak samemu sobie odpowiedzieć na pytanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi