Thomas18 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 terror nie wyszedł? co się wgl stało? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 pogoda nie dopisala i chlopaki z poza Lodzi odpuscil, poza tym ta ostatnia glosna akcja z psami troche szumu narobila ... :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin1210 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 stary z motocykla nie moglem zejść jak do domu dojechałem to chyba masz to samo co ja. Do tej pory ledwo się ruszam. Musze przyznać, że placek to godny przeciwnik, chylę mu czoła. Dziś zostałem pokonany, ale jeszcze tam wróce i ponownie stane do walki :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 to chyba masz to samo co ja. Do tej pory ledwo się ruszam. Musze przyznać, że placek to godny przeciwnik, chylę mu czoła. Dziś zostałem pokonany, ale jeszcze tam wróce i ponownie stane do walki :-) Panowie, a może było coś pod tego placka %%%%%% :D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin1210 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Niestety nic nie było, ale musze przyznać, że sugestia godna przemyslenia. Można by coś pomyśleć na przyszły weekend 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi