kosmaty Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) Dostałem info od kumpla stuntera że 22.09 ma być stunt day, zbierają się o 15:00 pod Profi, przyjeżdża ekipa stunt 13 z bydgoszczy i katowic Edytowane 19 Września 2012 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 no to trzeba być tam żeby trochę się nauczyć. ale ja słyszałem że to się ma inaczej nazywać ale niech będzie że stunt day 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 ta cos tam stunt terror bodajże ale nazwalem to tak 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Tez to znam pod nazwa na "T" )))) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Skasujcie ten wątek bo inaczej nic się nie odbędzie 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Skasujcie ten wątek bo inaczej nic się nie odbędzie Rid, uwierz, że mnie dziwi to nie mniej niż Ciebie, ale bezpośredni organizatorzy są w tej materii o wiele bardziej ekspresyjni i nie dbają o element dyskrecji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Rid, uwierz, że mnie dziwi to nie mniej niż Ciebie, ale bezpośredni organizatorzy są w tej materii o wiele bardziej ekspresyjni i nie dbają o element dyskrecji No to jeśli tak to sorry, ja nic nie pisałem. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin1210 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Tak jak zapowiedziałem, będę na 100% 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Oby tylko pogoda dopisala. Jak wypali impreza to bedzie dopiero prawdziwy terror !! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 I co dziś z tym terrorem ? wybiera się ktoś ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Ja będę na pewno tylko te amerykańce w Pabianicach też kuszące. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 jak zwykle pogoda musiala sie zj****ac. :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Lipa 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 przesadzacie panowie 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Jak narazie nie jest zle, powoli jak by się rozpogadzało. Tylko żeby nie zapeszyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 To co ? Pol godzinki wczesniej przed centralem ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 myślę że lepiej być wcześniej tam bo może się okazać że chłopaki mogą wyruszyć wcześniej i będzie d*pa jak ich nie dogonimy chyba że macie pewne dane to jak najbardziej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 kolejny rok i znowu niepotrzebnie jest ten temat poruszany na takich forach, ehh... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 no właśnie i d*pa z tego wyszła......... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin1210 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Najważniejsze,że był Kruszów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Najważniejsze,że był Kruszów stary z motocykla nie moglem zejść jak do domu dojechałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Artur tak się najadłeś? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Artur tak się najadłeś? masakra, czy wy dzisiaj planujecie jeszcze raz Kruszów ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 A nie wiem to zależy czy mnie dziś DJ Daniello weźmie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 22 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 otóż to placek zaliczonyw polowie 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi