Kolorowa jak Diabli Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Witam wszystkich! Na imię mam Jacek, lat 27, na jednośladach jeżdżę odkąd pamiętam. Preferuję raczej klimaty off-roadowe: aktualnie dosiadam Transalpa 650 oraz nieśmiertelną DR 350. Pozdrawiam! No heloł sąsiad w sumie od kiedy pamiętam to Cie tylko na moto widzę 0 Cytuj Jak zwykle robię wszystko odwrotnie, plan B wykonany, czas na plan A. Jaką ma pan receptę na Legię dzisiaj? Grać 90 minut. To jest cała recepta. Czy ktoś kogoś będzie pilnował? Nie, my musimy wszystkich pilnować. A ktoś otrzymał jakieś zadanie specjalne? NIKT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyq Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 I Ty tutaj? coś Sławek mówił, że się na prawko wybierasz... jakby co to mogę jakieś korepetycje weekendowe czy coś... 0 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolorowa jak Diabli Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 No ja myślę 0 Cytuj Jak zwykle robię wszystko odwrotnie, plan B wykonany, czas na plan A. Jaką ma pan receptę na Legię dzisiaj? Grać 90 minut. To jest cała recepta. Czy ktoś kogoś będzie pilnował? Nie, my musimy wszystkich pilnować. A ktoś otrzymał jakieś zadanie specjalne? NIKT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi