Obi Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Cześć, mam na imię Tomek. Byłem użytkownikiem, jak widać na zdjęciu, Suzuki GS 500F. Niestety po wymuszeniu pierwszeństwa przez OlderWaginę, gdzie zostałem zmuszony do położenia mojej Suzi, doszedłem do wniosku, że muszę mieć mocniejszy, a zarazem szybszy "motor" http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif Z racji tego, że jestem przywiązany do tej marki, zostałem szczęśliwym właścicielem Suzuki SV 650 s. Może teraz zdążę uciec... Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basicz Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Cześć, Tomuś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obi Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Cześć moja "pierwsza" http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif odpowiedzi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Powitać Tomku http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Siemanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Stryaa 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 powitac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gsxr 600 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Hola ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Witaj 0 Cytuj Często na drodze spotykam prawdziwych szaleńców ,pędzą na złamanie karku wbrew rozsądkowi...naprawdę... czasami aż mi ciężko ich wyprzedzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Siemano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 siemasz imienniku 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Witaj 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatum Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kpt. Bomba Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Bandziorno Suzuki maj motór maj lajf . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stary Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Siemasz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 LwG 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 cześć 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercyn Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Powitać! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 witaj 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi