Karol Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Moja pierwsza maszyna. Zakupiona dwa dni temu. Nie mogę się od niej oderwać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Dobry wybór na pierwsza maszyne życzę bezawaryjnosci i bezpiecznej jazdy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Gratuluję wyboru! wg. mnie trafna decyzja - sam wybrałem Divę na 1 moto jakieś 2,5 miesiąca temu. Nawinąłem z nią już ponad 2 tys. km i hmm........... chyba to coś poważnego Zapraszam także na http://www.yamahaxj.pl/forum/ <- przeogromna skarbnica wiedzy na temat XJ. Pozdrawiam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3voQ Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 to o której dzisiaj jezdzimy Karolu? Piter. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LISIK 76 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 na poczatek niezle ale po sezonie ci sie znudzi pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Gratuluję wyboru! wg. mnie trafna decyzja - sam wybrałem Divę na 1 moto jakieś 2,5 miesiąca temu. Nawinąłem z nią już ponad 2 tys. km i hmm........... chyba to coś poważnego Zapraszam także na http://www.yamahaxj.pl/forum/ <- przeogromna skarbnica wiedzy na temat XJ. Pozdrawiam! thx Mikey na pewno zajrzę!!! to o której dzisiaj jezdzimy Karolu? Piter. HAHA Piter!!! No ja tak wolniutko hehe na razie:)!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Fajny sprzęt na początek, sam taki miałem i mogę go bardzo polecić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbarelka Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Gratki! Mama nadzieję, że w tym sezonie moja Yadwinia spotka si e z Twoją p.s chyba domyślam się od kogo kupiłeś ten egzemplarz...jest zadbana i 3 cm niższa od mojej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKubek Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 no no dobre moto nie do zaje**** ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napor Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Fajne moto na początek. Myślałem kiedyś nad zaup Xj ze względu na niezawodność i trwałość silnika. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładki Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Moim skromnym zdaniem bardzo dobry wybór,swoją ujeżdżam bezawaryjnie od czterech lat,myślałem o zmianie ale chyba nie teraz. Ps. Ale widzę kolegę z ,,redmotorz" pozdrowionka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Siemano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Opublikowano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Gratki! Mama nadzieję, że w tym sezonie moja Yadwinia spotka si e z Twoją p.s chyba domyślam się od kogo kupiłeś ten egzemplarz...jest zadbana i 3 cm niższa od mojej O widzę mój egzemplarz byl śledzony;) hehe ciekawe czy wiesz od kogo kupiłem, bo znalazłem ją zupełnie przypadkowo jadąc oglądać inny sprzęty i będąc umówionym już mniej więcej co do transakcji. No ja często bywam w okolicach Andrespola to jest całkiem duża szansa na spotkanie;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbarelka Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 O widzę mój egzemplarz byl śledzony;) hehe ciekawe czy wiesz od kogo kupiłem, bo znalazłem ją zupełnie przypadkowo jadąc oglądać inny sprzęty i będąc umówionym już mniej więcej co do transakcji. No ja często bywam w okolicach Andrespola to jest całkiem duża szansa na spotkanie;) Oj nie, to nie w tym kierunku, miałam na myśli Yadwinię odkupioną od mechanika, który "remontuje, reperuje etc" motocykle pw Yamaha, wyremontował motocykl swojej córki, ktora z różnych względó nie chciała jeżdzić już na moto; chciał sprzedać, ale to było ok 3-2 m-cy temu, okolice Łódź - Konstantynów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Oj nie, to nie w tym kierunku, miałam na myśli Yadwinię odkupioną od mechanika, który "remontuje, reperuje etc" motocykle pw Yamaha, wyremontował motocykl swojej córki, ktora z różnych względó nie chciała jeżdzić już na moto; chciał sprzedać, ale to było ok 3-2 m-cy temu, okolice Łódź - Konstantynów. Ato i ja chyba kojarzę o kim mowa. Chciałem ten egzemparz kupić dla żony.......... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarahu_michu Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Dobry wybór tylko szkoda że nie naked . pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamo 3 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Kupiłem xj 10 dni temu.Przejechałem 1000 km. Jest ok. rocznik moto 2002. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Jak na 10 dni, to niezły wynik! Gratulacje! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi