Karol Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Moja pierwsza maszyna. Zakupiona dwa dni temu. Nie mogę się od niej oderwać 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Dobry wybór na pierwsza maszyne życzę bezawaryjnosci i bezpiecznej jazdy 0 Cytuj
Mikey Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 Gratuluję wyboru! wg. mnie trafna decyzja - sam wybrałem Divę na 1 moto jakieś 2,5 miesiąca temu. Nawinąłem z nią już ponad 2 tys. km i hmm........... chyba to coś poważnego Zapraszam także na http://www.yamahaxj.pl/forum/ <- przeogromna skarbnica wiedzy na temat XJ. Pozdrawiam! 0 Cytuj
3voQ Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 to o której dzisiaj jezdzimy Karolu? Piter. 0 Cytuj
LISIK 76 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 na poczatek niezle ale po sezonie ci sie znudzi pozdro 0 Cytuj
Karol Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Gratuluję wyboru! wg. mnie trafna decyzja - sam wybrałem Divę na 1 moto jakieś 2,5 miesiąca temu. Nawinąłem z nią już ponad 2 tys. km i hmm........... chyba to coś poważnego Zapraszam także na http://www.yamahaxj.pl/forum/ <- przeogromna skarbnica wiedzy na temat XJ. Pozdrawiam! thx Mikey na pewno zajrzę!!! to o której dzisiaj jezdzimy Karolu? Piter. HAHA Piter!!! No ja tak wolniutko hehe na razie:)!!! 0 Cytuj
Darcio Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Fajny sprzęt na początek, sam taki miałem i mogę go bardzo polecić 0 Cytuj
Barbarelka Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Gratki! Mama nadzieję, że w tym sezonie moja Yadwinia spotka si e z Twoją p.s chyba domyślam się od kogo kupiłeś ten egzemplarz...jest zadbana i 3 cm niższa od mojej 0 Cytuj
Adrian-xj600 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 no no dobre moto nie do zaje**** ;] 0 Cytuj
Napor Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Fajne moto na początek. Myślałem kiedyś nad zaup Xj ze względu na niezawodność i trwałość silnika. 0 Cytuj
gładki Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Moim skromnym zdaniem bardzo dobry wybór,swoją ujeżdżam bezawaryjnie od czterech lat,myślałem o zmianie ale chyba nie teraz. Ps. Ale widzę kolegę z ,,redmotorz" pozdrowionka 0 Cytuj
AgaJaga Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Siemano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
Karol Opublikowano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Gratki! Mama nadzieję, że w tym sezonie moja Yadwinia spotka si e z Twoją p.s chyba domyślam się od kogo kupiłeś ten egzemplarz...jest zadbana i 3 cm niższa od mojej O widzę mój egzemplarz byl śledzony;) hehe ciekawe czy wiesz od kogo kupiłem, bo znalazłem ją zupełnie przypadkowo jadąc oglądać inny sprzęty i będąc umówionym już mniej więcej co do transakcji. No ja często bywam w okolicach Andrespola to jest całkiem duża szansa na spotkanie;) 0 Cytuj
Barbarelka Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2012 O widzę mój egzemplarz byl śledzony;) hehe ciekawe czy wiesz od kogo kupiłem, bo znalazłem ją zupełnie przypadkowo jadąc oglądać inny sprzęty i będąc umówionym już mniej więcej co do transakcji. No ja często bywam w okolicach Andrespola to jest całkiem duża szansa na spotkanie;) Oj nie, to nie w tym kierunku, miałam na myśli Yadwinię odkupioną od mechanika, który "remontuje, reperuje etc" motocykle pw Yamaha, wyremontował motocykl swojej córki, ktora z różnych względó nie chciała jeżdzić już na moto; chciał sprzedać, ale to było ok 3-2 m-cy temu, okolice Łódź - Konstantynów. 0 Cytuj
Zyygy Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2012 Oj nie, to nie w tym kierunku, miałam na myśli Yadwinię odkupioną od mechanika, który "remontuje, reperuje etc" motocykle pw Yamaha, wyremontował motocykl swojej córki, ktora z różnych względó nie chciała jeżdzić już na moto; chciał sprzedać, ale to było ok 3-2 m-cy temu, okolice Łódź - Konstantynów. Ato i ja chyba kojarzę o kim mowa. Chciałem ten egzemparz kupić dla żony.......... 0 Cytuj
yarahu_michu Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Dobry wybór tylko szkoda że nie naked . pozdrawiam 0 Cytuj
Adamo 3 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Kupiłem xj 10 dni temu.Przejechałem 1000 km. Jest ok. rocznik moto 2002. 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Jak na 10 dni, to niezły wynik! Gratulacje! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Rekomendowane odpowiedzi