iza88 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basicz Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 rooland - rozbawiłeś mnie i poprawiłeś mi humor Chyba znajomi nie mają o mnie tak złej opinii, skoro wymyślili mi akurat taką ksywę ... Już Cię lubię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 No to nie pozostaje nam nic innego jak skonsumować tą nową znajomość 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basicz Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Mój motocykl został w Krakowie, nawet kasku ze sobą nie mam... Nie wiem, co masz na myśli, pisząc "skonsumować znajomość", ja co najwyżej mogę skonsumować jakiś dobry obiad albo deser Generalnie jestem strasznym żarłokiem By the way, dosyć oryginalne imię, jak na 27-latka... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 (edytowane) Nie o deser mi chodziło, no ale już tam 27 lat ? kurde to już aż tyle !? Co do imienia, to moi starzy musieli mięć dobrą imprezę pępkową, że na taki pomysł wpadli;) ale odbiegamy od tematu więć : Cześć Edytowane 15 Września 2012 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Siema,dosiadam czasami(co by się nie zastał) takiego sprzęta jak ty,może ma mało mocy,ale da się jezdzić.Zapraszamy na spotkania,oficjalne w czwartki,a te nie?jutro też są.Pozdrawiam 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Witaj jak miło że kolejna kobitka 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Siemano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Miło powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Pomidoro Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Witaj http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Często na drodze spotykam prawdziwych szaleńców ,pędzą na złamanie karku wbrew rozsądkowi...naprawdę... czasami aż mi ciężko ich wyprzedzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 cześć 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter1980 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbarelka Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Cześć Baśka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPY-GSM Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hein_Gericke Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Powitac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario83 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Siemanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Witam motocyklistke Chciało się tak zostawić Kraków i przyjechać do betonowej Łodzi ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basicz Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Nie chciało się, z bólem serca... Ale studia, takie tylko w Łodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bysiu91 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 powitac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi