Konrad85 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja tam się zgubiłem w tych rozważaniach. Jak już się wybiorę to spotkamy się na miejscu Albo i nie kieruj się zapachem hot dogów Obi Wan będzie nas widać i słychać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYsiOR Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Właśnie zakupiłem moto Jadę z Wami Do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Cieszymy sie razem z Toba ale zapraszamy do powitalni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie rozumiem jaki jest problem ze spotkaniem? Wczoraj po południu wywiesiłem informacje o spotkaniu na głównej stronie, nie widać tego? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ale pogoda co... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif wczoraj wieczorem się tak kiepsko zapowiadało..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Suchy to Ty nie wiesz, że pod latarnią najciemniej Byłoby jeszcze trudniej znaleźć jakbyś dał większą czcionkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baczas Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Super, widzimy się na miejscu :] Pozdrawiam :] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tylko ekipo ostroznie w tych grupach żeby nie trzeba bylo czytać innej zakładki i foty mają byc:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KidRackBrawura Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Z Plecaczkiem wróciliśmy razem z ekipą z Konina. Było spoko 0 Cytuj It`s that old running wide problem again. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) Ja też już w chacie, bałem się że za ścigaczami nie nadążę, ale prawie całą drogę ekipa leciała tempem "spacerowym" i było wszystko Ok , za to w drodze powrotnej( co miało być spokojnie ), 2 armatury z którymi wracałem przeciągły mojego dziadka w porywach prawie 150/h http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif , a to już prawie kres jego możliwości , fana impreza, dużo ciekawych maszyn, tak sie zastanawiam, ale chyba z Łodzi pojechała ponad setka motocykli , do Kruszowa nie zajechałem, bo coś mi aku prąd tracił Edytowane 30 Września 2012 przez Andree-stary wyga (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 My tez już wróciliśmy hot dogi odhaczone w IKEI kiełbasa z grilla odhaczona na zlocie schab odhaczony w Kruszowie hmmmm zgłodniałem idę coś zjeść 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Ja tez dotarłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Czekam na zdjęcia z Kleszczowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) My tez już wróciliśmy hot dogi odhaczone w IKEI kiełbasa z grilla odhaczona na zlocie schab odhaczony w Kruszowie hmmmm zgłodniałem idę coś zjeść masz apetyt . ja też na miejscu . Kuferek dojechał cały . Do końca jednak nie odpadł . Edytowane 30 Września 2012 przez adany_76 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) kiełbasa z grilla odhaczona na zlocie ale te dobre czy niedobre bo dostałem rozbieżne opinie Ja niestety (albo i stety) pozostałem z dziećmi w domu celem wysłania szanownej małżonki na tą imprezę. Mam nadzieje że nie zamulała za bardzo. Edytowane 30 Września 2012 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dzien super, Ty a zancie takiego co sernika nie chciał???? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 a mnie niestety nie było może jakieś inne zakończenie odwiedzę albo już w nowym sezonie rozpoczęcie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Impreza jak najbardziej super, pogoda dopisała i ekipa, w której się poruszałem była ekstra http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif Nie mniej jednak mam coś do powiedzenia apropos samego spotkania FŁM. Przepraszam Konrad za określenie, ale jak dla mnie dałeś d*py po całości, najpierw piszesz, abym nie zarządzał tą imprezą, bo to Ty jesteś autorem wątku i organizujesz spotkanie, a potem na miejscu "chowasz głowę w piasek". Pod PORTem był niezły chaos jeżeli chodzi o plan wyjazdu: - ludzie nie wiedzieli, o której dokładnie wyruszamy, co druga osoba zwracała się z tym pytaniem do mnie. - ludzie nie wiedzieli, że miała być grupowa fota (i w końcu jej nie było, bo poszedłeś na te za***iste Hot-Dogi i czekaliśmy za Tobą, aż w końcu ludzie się rozjechali). - ludzie nie wiedzieli z jakimi prędkościami mamy jechać i na jakie grupy się podzielić (tego można było się spodziewać). W dodatku, jak już w końcu dojechaliśmy w odłamach do tego Kruszowa, okazało się, że zaraz po wjeździe na trasę w stronę Bełchatowa, dałeś "w pizde" i opuściłeś nas. Jeżeli tak masz zarządzać każdym innym tematem, to sorry, ale nie pozwolę na to. Wyszło na to, że to ja wyszedłem na idiotę - bo skoro jestem właścicielem, no to cała wina spada na mnie. Myślałem, że chociaż trochę ogarniesz motocyklistów, a ja będę mógł dzisiaj tylko odpoczywać, podróżując w spokoju gdzieś na końcu grupy. Wyszło zupełnie inaczej i straciłeś trochę w moich oczach. Wiem, że najłatwiej krytykować, ale skoro mnie tak ciśniecie za pracę, to ja też muszę się na kimś wyżyć Wydaje mi się, że mój plan apropos spotkania się od razu w Kruszowie byłby bardziej optymalny, ale już nie chce się kłócić, bo większość tutaj inaczej chciała 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ale te dobre czy niedobre bo dostałem rozbieżne opinie Ja niestety (albo i stety) pozostałem z dziećmi w domu celem wysłania szanownej małżonki na tą imprezę. Mam nadzieje że nie zamulała za bardzo. kiełba ta za 8 zeta była dobra , ta za 10 niea co do twojej małżonki stary musiała się przywiązać do kiery jak na gierkówce cisneliśmy manetki do oporu . Wielki szacun dla szanownej . 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 - ludzie nie wiedzieli z jakimi prędkościami mamy jechać i na jakie grupy się podzielić (tego można było się spodziewać).ja wiedziałem z jaką prędkością jechać fakt tylko nie było z kim. i tu brak organizacji http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ja wiedziałem z jaką prędkością jechać fakt tylko nie było z kim. i tu brak organizacji http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif w bełchatowie gdzieś się zgubiłeś, a miał byś z kim licznik zamknięty 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Kto dziś jechał w mojej Ekipie na Górę z wiatrakami, a potem na tarasy widokowe? Było 6 maszyn: - Fazer - R1 - CBR - CB500 - TransAlp - to ja - Skuter 250 Dajcie się poznać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Wyświetl postUżytkownik krzysiek dnia 30 wrzesień 2012 - 22:19 napisał ja wiedziałem z jaką prędkością jechać fakt tylko nie było z kim. i tu brak organizacji http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif w bełchatowie gdzieś się zgubiłeś, a miał byś z kim licznik zamknięty właśnie nie wiem z kim http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Kto dziś jechał w mojej Ekipie na Górę z wiatrakami, a potem na tarasy widokowe? Było 6 maszyn: - Fazer - R1 - CBR - CB500 - TransAlp - to ja - Skuter 250 Dajcie się poznać Grinch napewno ja CBR 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Kto dziś jechał w mojej Ekipie na Górę z wiatrakami, a potem na tarasy widokowe? Było 6 maszyn: - Fazer - R1 - CBR - CB500 - TransAlp - to ja - Skuter 250 Dajcie się poznać CB 500 to obstawiałbym Beatę (od ridricka) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi