Nicram Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja się nie wybieram! Na rozpoczęcie sezonu w tym roku gliniarze trzepali w Bełchatowie , dowalili mi się do rejestracji w buell'u (była pod siedzeniem) . A znając życie pojadę i stracę dowód za głośny wydech w CB... 0 Cytuj ==============================Mercedes CLA 45 AMG Klub Polska - MV AGUSTA DRAGSTER RR 2016 - Aprilia RSV4 2014 SC-Project - Suzuki GSXR 1000 K6 RaceFIT- Honda CB1000R 2009r PCIII, GP RACEFIT- Buell 1125 CR 4000KM- Yamaha FZ1 15000KM - crash- Buell XB12S- Suzuki GSX-r 1000 K2 15000KM- Suzuki GSX-F 600 12000KM https://www.youtube.com/user/nicram82b YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Też dołączę ... z warkoczem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Byłem na rozpoczęciu, na zakończenie też pojadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jak nie lunie, to się wybieram. Tylko nie wiem czy prosto z Łodzi, czy wcześniej do Łasku pojadę odwiedzić rodzinę i stamtąd ze znajomymi dopiero do Bełchatowa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek89 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Pierwszy raz z FŁM ale ja te sie pisze;) mniejmy nadizeje ze pogoda dopisze:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ja sie pisze ale standardowo zapytam...jest ktos kto pisze sie z mniejszych vmaxow bahaha ? jakies 50ccm z 80vmaxem ruszaja? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Przecież Twoja apka to 600:p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A ja mam takie pytanie: czy ktoś byłby zainteresowany małymi zmianami w harmonogramie? Przyznam szczerze, że cieciowanie 2h pod kościołem nie jest moim ulubionym zajęciem, a i udział w paradzie mało mnie porywa. Chętnie po wspólnym przejeździe do Bełchatowa odhaczyłbym atrakcje przedstawione przez Konrada i spotkał się z resztą już na pokazach stuntu pod tą szkołą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szustys Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Również chętnie się dołączę....z dwoma kolegami jeszcze ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKubek Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 gerwaz my bedziemy jechać ( o ile pojedziemy) przez kanzas a na piździkach też. (rg i ns1) wiec można razem jechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Koper wybacz ale nie zgodzę się z Tobą, nie jestem wielkim chrześcijaninem nie chodzę co niedzielę do kościoła, ale jest powiedzenie jak trwoga to do Boga. Jak ktoś z nas leży w szpitalu z powodu wypadku to się mszę zamawia jak ktoś umrze do kościoła. Wiec można te godzinę dwie poswiecic stanac i się pomodlić. Za koniec sezonu o to żeby następny był lepszy bezpieczniejszy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Koper i Andrzej spokojnie - 12:00 zbiórka i robienie zdjęć - 12:30 wyjazd do Bełchatowa - 13:30 dojazd, przejście się po zlocie plus poświęcenie (takie chlapanie motocykli Koper) - 14:00 przejazd dookoła kopalni i jeżeli zdążymy jeszcze to pojedziemy na wiatraki - powrót na pokazy stuntu - Kruszów i jedzonko w karczmie :D - na zakończenie i dla wytrwałych i niezmęczonych DELL taka propozycja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Zgadza się Andrzej, dlatego w żadnym wypadku nie chcę zmuszać całego kolektywu i chcę odciągnąć tych najmniej mszą zainteresowanych w inne miejsce, aby tym chcącym się pomodlić w ciszy i skupieniu nie przeszkadzali biwakowaniem na trawie pod kościołem, jak sam to czyniłem w zeszłym roku. Tam jest msza i ja to szanuję, dlatego zamiast przeszkadzać w jej celebracji wolę zebrać mnie podobnych ludzi i spędzić z nimi czas w sposób nie kolidujący z innymi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavulon Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 ale jest powiedzenie jak trwoga to do Boga. Jak ktoś z nas leży w szpitalu z powodu wypadku to się mszę zamawia jak ktoś umrze do kościoła. I po co to? Każdy ma własne sumienie, i jak chce się modlić to się modli a jak nie to nie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Koper i Andrzej spokojnie - 13:30 dojazd, przejście się po zlocie plus poświęcenie (takie chlapanie motocykli Koper) - 14:00 przejazd dookoła kopalni i jeżeli zdążymy jeszcze to pojedziemy na wiatraki Jak zauważysz na plakacie, który sam wrzuciłeś, organizator przewidział, że zbiórka zaczyna się od 14. "Chlapanie motocykli" Cie ominie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 to w końcu gdzie ta zbiórka bo słyszałem tez ze po centralem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Zarządzam spotkanie na parkingu dla ciężarówek przy karczmie w Kruszowie. Godzina 12.00, wyjazd ok.12.15 - prowadzących i blokujących ew. skrzyżowania wyznaczymy na miejscu. Nie będziemy jechać przez Pabianice, lecz przez trasę na Piotrków, ponieważ dostałem informację od Kuby, że remontują drogę odcinkami za Pabianicami. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Suchy to może jeszcze spotkanie pod carfem na kolumny zeby z lodzi wszystkich zebrac a 2 zbiorka w kruszowie, tam dojada okoliczni 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Suchy nie "zarządzaj" bo nie zakładałeś tematu zróbmy w takim razie kompromis... - 12:00 zbiórka i robienie zdjęć - PORT ŁÓDŹ plus hot dogi z IKEI za 1zł - 12:45 wyjazd do Bełchatowa przez Rudzką do "jedynki" i możemy zgarnąć po drodze ludzi czekających w Karczmie ok 13:00 - 13:30 mw dojazd, przejście się po zlocie plus poświęcenie (takie chlapanie motocykli Koper) - jedynką przecież nie bedziemy jechać 90 km/h - 14:00 -14:30 - zaraz po "chlapaniu" przejazd dookoła kopalni i jeżeli zdążymy jeszcze to pojedziemy na wiatraki - powrót na pokazy stuntu - jeżeli nie wyrobimy się na wiatraki przed pokazem to po stuncie pojedziemy na nie - Kruszów i jedzonko w karczmie - na zakończenie i dla wytrwałych i niezmęczonych DELL taka propozycja Jak zauważysz na plakacie, który sam wrzuciłeś, organizator przewidział, że zbiórka zaczyna się od 14. "Chlapanie motocykli" Cie ominie postaramy się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) Jak napisał suchy droga od pabianic do bełchatowa jest zamknieta w ostatnim odcinku, dlatego duzo przyjemniej bedzie od razu jechac przez piotrkow i w prawo na osemke na bełchatow. Wiec jak?? Bo lekkie zamieszanie. Mi by pasowało o tej 13 w kruszowie, najwyzej mnie zgarniecie jadac z portu. http://belchatow.naszemiasto.pl/artykul/1494615,jednak-zamkna-ulice-pabianicka,id,t.html Edytowane 29 Września 2012 przez kuba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) .... jedynką przecież nie bedziemy jechać 90 km/h i w tym właśnie jest sęk , mój dziadek, rzadko kiedy lata z większą prędkością, więc niema sensu żebym się wlókł za Wami, dla tego chyba polecę na solo, trochę wcześniej Edytowane 29 Września 2012 przez Andree-stary wyga (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Suchy nie "zarządzaj" bo nie zakładałeś tematu Możemy dojść do kompromisu - moim zdaniem jednak robimy błąd spotykając się przy Porcie, ponieważ jak będzie za mało blokujących skrzyżowania, to będziemy się gubić i przez miasto jechać z różnymi prędkościami. Wylatując od razu z Kruszowa na trasę, jesteśmy w kupie i nie trzeba wtedy czekać na kogoś za skrzyżowaniem itd. W takim razie usuwam info z głównej i czekam na Twoje info. Konrad skoro chcesz być szefem tego wyjazdu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif btw. czy ten port jest taki za***isty, żeby tam robić fotki? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Możemy dojść do kompromisu - moim zdaniem jednak robimy błąd spotykając się przy Porcie, ponieważ jak będzie za mało blokujących skrzyżowania, to będziemy się gubić i przez miasto jechać z różnymi prędkościami. Wylatując od razu z Kruszowa na trasę, jesteśmy w kupie i nie trzeba wtedy czekać na kogoś za skrzyżowaniem itd. W takim razie usuwam info z głównej i czekam na Twoje info. Konrad skoro chcesz być szefem tego wyjazdu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif btw. czy ten port jest taki za***isty, żeby tam robić fotki? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Suchy Misiek Port jest za***isty bo: - jest w Łodzi więc większość osób nie wyjedzie z niej sama - są hot dogi po 1zł - fajnie jak zrobimy sobie zdjęcie w tym samym miejscu co rok temu wtedy był to mój pierwszy wyjazd z wami - ahhhh wspomnienia Jak napisał suchy droga od pabianic do bełchatowa jest zamknieta w ostatnim odcinku, dlatego duzo przyjemniej bedzie od razu jechac przez piotrkow i w prawo na osemke na bełchatow. Wiec jak?? Bo lekkie zamieszanie. Mi by pasowało o tej 13 w kruszowie, najwyzej mnie zgarniecie jadac z portu. http://belchatow.nas...nicka,id,t.html Kuba spokojnie zobacz moją propozycję Port -> Rudzka -> jedynka -> Kruszów -> jedynka i w stronę Piotrkowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Weźcie ustalcie w końcu ostateczny plan. Bo znając życie połowa bedzie pod carefurem, połowa pod portem a jeszcze garstka w kruszowie. I bez spin, bo w sumie każdy chce dobrze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) jak dla mnie jest ok. a skrzyżowania możemy blokować od samego portu, nie widze problemu, a jak znam życie i tak część się odłączy od grupy i wypier... do przodu, trzeba pamiętać że będą jechały również osoby ze słabszymi sprzetami i tempo powinniśmy do nich dopasować (czyt. Gerwaz) Edytowane 29 Września 2012 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi