Nicram Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2012 Ja się nie wybieram! Na rozpoczęcie sezonu w tym roku gliniarze trzepali w Bełchatowie , dowalili mi się do rejestracji w buell'u (była pod siedzeniem) . A znając życie pojadę i stracę dowód za głośny wydech w CB... 0 Cytuj ==============================Mercedes CLA 45 AMG Klub Polska - MV AGUSTA DRAGSTER RR 2016 - Aprilia RSV4 2014 SC-Project - Suzuki GSXR 1000 K6 RaceFIT- Honda CB1000R 2009r PCIII, GP RACEFIT- Buell 1125 CR 4000KM- Yamaha FZ1 15000KM - crash- Buell XB12S- Suzuki GSX-r 1000 K2 15000KM- Suzuki GSX-F 600 12000KM https://www.youtube.com/user/nicram82b YouTube
Ali Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2012 Też dołączę ... z warkoczem 0 Cytuj
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2012 Byłem na rozpoczęciu, na zakończenie też pojadę 0 Cytuj
Mishka Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2012 Jak nie lunie, to się wybieram. Tylko nie wiem czy prosto z Łodzi, czy wcześniej do Łasku pojadę odwiedzić rodzinę i stamtąd ze znajomymi dopiero do Bełchatowa. 0 Cytuj
Sławek89 Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Pierwszy raz z FŁM ale ja te sie pisze;) mniejmy nadizeje ze pogoda dopisze:) 0 Cytuj
GerwazKNZ Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 ja sie pisze ale standardowo zapytam...jest ktos kto pisze sie z mniejszych vmaxow bahaha ? jakies 50ccm z 80vmaxem ruszaja? 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Przecież Twoja apka to 600:p 0 Cytuj
Koper Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 A ja mam takie pytanie: czy ktoś byłby zainteresowany małymi zmianami w harmonogramie? Przyznam szczerze, że cieciowanie 2h pod kościołem nie jest moim ulubionym zajęciem, a i udział w paradzie mało mnie porywa. Chętnie po wspólnym przejeździe do Bełchatowa odhaczyłbym atrakcje przedstawione przez Konrada i spotkał się z resztą już na pokazach stuntu pod tą szkołą. 0 Cytuj
szustys Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Również chętnie się dołączę....z dwoma kolegami jeszcze ? 0 Cytuj
MrKubek Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 gerwaz my bedziemy jechać ( o ile pojedziemy) przez kanzas a na piździkach też. (rg i ns1) wiec można razem jechać 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Koper wybacz ale nie zgodzę się z Tobą, nie jestem wielkim chrześcijaninem nie chodzę co niedzielę do kościoła, ale jest powiedzenie jak trwoga to do Boga. Jak ktoś z nas leży w szpitalu z powodu wypadku to się mszę zamawia jak ktoś umrze do kościoła. Wiec można te godzinę dwie poswiecic stanac i się pomodlić. Za koniec sezonu o to żeby następny był lepszy bezpieczniejszy. 0 Cytuj
Konrad85 Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Koper i Andrzej spokojnie - 12:00 zbiórka i robienie zdjęć - 12:30 wyjazd do Bełchatowa - 13:30 dojazd, przejście się po zlocie plus poświęcenie (takie chlapanie motocykli Koper) - 14:00 przejazd dookoła kopalni i jeżeli zdążymy jeszcze to pojedziemy na wiatraki - powrót na pokazy stuntu - Kruszów i jedzonko w karczmie :D - na zakończenie i dla wytrwałych i niezmęczonych DELL taka propozycja 2 Cytuj
Koper Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Zgadza się Andrzej, dlatego w żadnym wypadku nie chcę zmuszać całego kolektywu i chcę odciągnąć tych najmniej mszą zainteresowanych w inne miejsce, aby tym chcącym się pomodlić w ciszy i skupieniu nie przeszkadzali biwakowaniem na trawie pod kościołem, jak sam to czyniłem w zeszłym roku. Tam jest msza i ja to szanuję, dlatego zamiast przeszkadzać w jej celebracji wolę zebrać mnie podobnych ludzi i spędzić z nimi czas w sposób nie kolidujący z innymi 0 Cytuj
Pavulon Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 ale jest powiedzenie jak trwoga to do Boga. Jak ktoś z nas leży w szpitalu z powodu wypadku to się mszę zamawia jak ktoś umrze do kościoła. I po co to? Każdy ma własne sumienie, i jak chce się modlić to się modli a jak nie to nie. 0 Cytuj
emq Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Koper i Andrzej spokojnie - 13:30 dojazd, przejście się po zlocie plus poświęcenie (takie chlapanie motocykli Koper) - 14:00 przejazd dookoła kopalni i jeżeli zdążymy jeszcze to pojedziemy na wiatraki Jak zauważysz na plakacie, który sam wrzuciłeś, organizator przewidział, że zbiórka zaczyna się od 14. "Chlapanie motocykli" Cie ominie 0 Cytuj
lupo1978 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 to w końcu gdzie ta zbiórka bo słyszałem tez ze po centralem? 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Zarządzam spotkanie na parkingu dla ciężarówek przy karczmie w Kruszowie. Godzina 12.00, wyjazd ok.12.15 - prowadzących i blokujących ew. skrzyżowania wyznaczymy na miejscu. Nie będziemy jechać przez Pabianice, lecz przez trasę na Piotrków, ponieważ dostałem informację od Kuby, że remontują drogę odcinkami za Pabianicami. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
kosmaty Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Suchy to może jeszcze spotkanie pod carfem na kolumny zeby z lodzi wszystkich zebrac a 2 zbiorka w kruszowie, tam dojada okoliczni 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Konrad85 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Suchy nie "zarządzaj" bo nie zakładałeś tematu zróbmy w takim razie kompromis... - 12:00 zbiórka i robienie zdjęć - PORT ŁÓDŹ plus hot dogi z IKEI za 1zł - 12:45 wyjazd do Bełchatowa przez Rudzką do "jedynki" i możemy zgarnąć po drodze ludzi czekających w Karczmie ok 13:00 - 13:30 mw dojazd, przejście się po zlocie plus poświęcenie (takie chlapanie motocykli Koper) - jedynką przecież nie bedziemy jechać 90 km/h - 14:00 -14:30 - zaraz po "chlapaniu" przejazd dookoła kopalni i jeżeli zdążymy jeszcze to pojedziemy na wiatraki - powrót na pokazy stuntu - jeżeli nie wyrobimy się na wiatraki przed pokazem to po stuncie pojedziemy na nie - Kruszów i jedzonko w karczmie - na zakończenie i dla wytrwałych i niezmęczonych DELL taka propozycja Jak zauważysz na plakacie, który sam wrzuciłeś, organizator przewidział, że zbiórka zaczyna się od 14. "Chlapanie motocykli" Cie ominie postaramy się 0 Cytuj
kuba Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) Jak napisał suchy droga od pabianic do bełchatowa jest zamknieta w ostatnim odcinku, dlatego duzo przyjemniej bedzie od razu jechac przez piotrkow i w prawo na osemke na bełchatow. Wiec jak?? Bo lekkie zamieszanie. Mi by pasowało o tej 13 w kruszowie, najwyzej mnie zgarniecie jadac z portu. http://belchatow.naszemiasto.pl/artykul/1494615,jednak-zamkna-ulice-pabianicka,id,t.html Edytowane 29 Września 2012 przez kuba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Andree-stary wyga Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) .... jedynką przecież nie bedziemy jechać 90 km/h i w tym właśnie jest sęk , mój dziadek, rzadko kiedy lata z większą prędkością, więc niema sensu żebym się wlókł za Wami, dla tego chyba polecę na solo, trochę wcześniej Edytowane 29 Września 2012 przez Andree-stary wyga (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !
Suchy-wolk Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Suchy nie "zarządzaj" bo nie zakładałeś tematu Możemy dojść do kompromisu - moim zdaniem jednak robimy błąd spotykając się przy Porcie, ponieważ jak będzie za mało blokujących skrzyżowania, to będziemy się gubić i przez miasto jechać z różnymi prędkościami. Wylatując od razu z Kruszowa na trasę, jesteśmy w kupie i nie trzeba wtedy czekać na kogoś za skrzyżowaniem itd. W takim razie usuwam info z głównej i czekam na Twoje info. Konrad skoro chcesz być szefem tego wyjazdu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif btw. czy ten port jest taki za***isty, żeby tam robić fotki? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Konrad85 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Możemy dojść do kompromisu - moim zdaniem jednak robimy błąd spotykając się przy Porcie, ponieważ jak będzie za mało blokujących skrzyżowania, to będziemy się gubić i przez miasto jechać z różnymi prędkościami. Wylatując od razu z Kruszowa na trasę, jesteśmy w kupie i nie trzeba wtedy czekać na kogoś za skrzyżowaniem itd. W takim razie usuwam info z głównej i czekam na Twoje info. Konrad skoro chcesz być szefem tego wyjazdu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif btw. czy ten port jest taki za***isty, żeby tam robić fotki? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Suchy Misiek Port jest za***isty bo: - jest w Łodzi więc większość osób nie wyjedzie z niej sama - są hot dogi po 1zł - fajnie jak zrobimy sobie zdjęcie w tym samym miejscu co rok temu wtedy był to mój pierwszy wyjazd z wami - ahhhh wspomnienia Jak napisał suchy droga od pabianic do bełchatowa jest zamknieta w ostatnim odcinku, dlatego duzo przyjemniej bedzie od razu jechac przez piotrkow i w prawo na osemke na bełchatow. Wiec jak?? Bo lekkie zamieszanie. Mi by pasowało o tej 13 w kruszowie, najwyzej mnie zgarniecie jadac z portu. http://belchatow.nas...nicka,id,t.html Kuba spokojnie zobacz moją propozycję Port -> Rudzka -> jedynka -> Kruszów -> jedynka i w stronę Piotrkowa 0 Cytuj
ErR Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Weźcie ustalcie w końcu ostateczny plan. Bo znając życie połowa bedzie pod carefurem, połowa pod portem a jeszcze garstka w kruszowie. I bez spin, bo w sumie każdy chce dobrze 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) jak dla mnie jest ok. a skrzyżowania możemy blokować od samego portu, nie widze problemu, a jak znam życie i tak część się odłączy od grupy i wypier... do przodu, trzeba pamiętać że będą jechały również osoby ze słabszymi sprzetami i tempo powinniśmy do nich dopasować (czyt. Gerwaz) Edytowane 29 Września 2012 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Rekomendowane odpowiedzi