Skocz do zawartości

Zakończenie Sezonu W Bełchatowie 30.09.12R

Konrad85

Rekomendowane odpowiedzi

Ja się nie wybieram! Na rozpoczęcie sezonu w tym roku gliniarze trzepali w Bełchatowie , dowalili mi się do rejestracji w buell'u (była pod siedzeniem) . A znając życie pojadę i stracę dowód za głośny wydech w CB...

==============================
Mercedes CLA 45 AMG Klub Polska

- MV AGUSTA DRAGSTER RR 2016

- Aprilia RSV4 2014 SC-Project

- Suzuki GSXR 1000 K6 RaceFIT
- Honda CB1000R 2009r PCIII, GP RACEFIT
- Buell 1125 CR 4000KM
- Yamaha FZ1 15000KM - crash
- Buell XB12S
- Suzuki GSX-r 1000 K2 15000KM
- Suzuki GSX-F 600 12000KM

https://www.youtube.com/user/nicram82b YouTube

Jak nie lunie, to się wybieram. Tylko nie wiem czy prosto z Łodzi, czy wcześniej do Łasku pojadę odwiedzić rodzinę i stamtąd ze znajomymi dopiero do Bełchatowa.

A ja mam takie pytanie: czy ktoś byłby zainteresowany małymi zmianami w harmonogramie?

Przyznam szczerze, że cieciowanie 2h pod kościołem nie jest moim ulubionym zajęciem, a i udział w paradzie mało mnie porywa. Chętnie po wspólnym przejeździe do Bełchatowa odhaczyłbym atrakcje przedstawione przez Konrada i spotkał się z resztą już na pokazach stuntu pod tą szkołą.

Koper wybacz ale nie zgodzę się z Tobą, nie jestem wielkim chrześcijaninem nie chodzę co niedzielę do kościoła, ale jest powiedzenie jak trwoga to do Boga. Jak ktoś z nas leży w szpitalu z powodu wypadku to się mszę zamawia jak ktoś umrze do kościoła. Wiec można te godzinę dwie poswiecic stanac i się pomodlić. Za koniec sezonu o to żeby następny był lepszy bezpieczniejszy.

Koper i Andrzej spokojnie :smile:

- 12:00 zbiórka i robienie zdjęć

- 12:30 wyjazd do Bełchatowa

- 13:30 dojazd, przejście się po zlocie plus poświęcenie (takie chlapanie motocykli Koper) :P

- 14:00 przejazd dookoła kopalni i jeżeli zdążymy jeszcze to pojedziemy na wiatraki

- powrót na pokazy stuntu

- Kruszów i jedzonko w karczmie :biggrin: :D :biggrin:

- na zakończenie i dla wytrwałych i niezmęczonych DELL

taka propozycja :P

Zgadza się Andrzej, dlatego w żadnym wypadku nie chcę zmuszać całego kolektywu i chcę odciągnąć tych najmniej mszą zainteresowanych w inne miejsce, aby tym chcącym się pomodlić w ciszy i skupieniu nie przeszkadzali biwakowaniem na trawie pod kościołem, jak sam to czyniłem w zeszłym roku. Tam jest msza i ja to szanuję, dlatego zamiast przeszkadzać w jej celebracji wolę zebrać mnie podobnych ludzi i spędzić z nimi czas w sposób nie kolidujący z innymi ;)

ale jest powiedzenie jak trwoga to do Boga. Jak ktoś z nas leży w szpitalu z powodu wypadku to się mszę zamawia jak ktoś umrze do kościoła.

I po co to?

Każdy ma własne sumienie, i jak chce się modlić to się modli a jak nie to nie.

Koper i Andrzej spokojnie :smile:

- 13:30 dojazd, przejście się po zlocie plus poświęcenie (takie chlapanie motocykli Koper) :P

- 14:00 przejazd dookoła kopalni i jeżeli zdążymy jeszcze to pojedziemy na wiatraki

Jak zauważysz na plakacie, który sam wrzuciłeś, organizator przewidział, że zbiórka zaczyna się od 14.

"Chlapanie motocykli" Cie ominie ;)

Zarządzam spotkanie na parkingu dla ciężarówek przy karczmie w Kruszowie. Godzina 12.00, wyjazd ok.12.15 - prowadzących i blokujących ew. skrzyżowania wyznaczymy na miejscu.

Nie będziemy jechać przez Pabianice, lecz przez trasę na Piotrków, ponieważ dostałem informację od Kuby, że remontują drogę odcinkami za Pabianicami.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Suchy to może jeszcze spotkanie pod carfem na kolumny zeby z lodzi wszystkich zebrac a 2 zbiorka w kruszowie, tam dojada okoliczni

Suchy nie "zarządzaj" bo nie zakładałeś tematu :P

zróbmy w takim razie kompromis...

- 12:00 zbiórka i robienie zdjęć - PORT ŁÓDŹ plus hot dogi z IKEI za 1zł :P

- 12:45 wyjazd do Bełchatowa przez Rudzką do "jedynki" i możemy zgarnąć po drodze ludzi czekających w Karczmie ok 13:00

- 13:30 mw dojazd, przejście się po zlocie plus poświęcenie (takie chlapanie motocykli Koper) :P - jedynką przecież nie bedziemy jechać 90 km/h :P

- 14:00 -14:30 - zaraz po "chlapaniu" przejazd dookoła kopalni i jeżeli zdążymy jeszcze to pojedziemy na wiatraki

- powrót na pokazy stuntu

- jeżeli nie wyrobimy się na wiatraki przed pokazem to po stuncie pojedziemy na nie

- Kruszów i jedzonko w karczmie :biggrin: :biggrin: :biggrin:

- na zakończenie i dla wytrwałych i niezmęczonych DELL

taka propozycja :P

Jak zauważysz na plakacie, który sam wrzuciłeś, organizator przewidział, że zbiórka zaczyna się od 14.

"Chlapanie motocykli" Cie ominie ;)

postaramy się :biggrin:

Jak napisał suchy droga od pabianic do bełchatowa jest zamknieta w ostatnim odcinku, dlatego duzo przyjemniej bedzie od razu jechac przez piotrkow i w prawo na osemke na bełchatow. Wiec jak?? Bo lekkie zamieszanie. Mi by pasowało o tej 13 w kruszowie, najwyzej mnie zgarniecie jadac z portu.

http://belchatow.naszemiasto.pl/artykul/1494615,jednak-zamkna-ulice-pabianicka,id,t.html

Edytowane przez kuba (wyświetl historię edycji)

Andree-stary wyga

.... jedynką przecież nie bedziemy jechać 90 km/h :P

i w tym właśnie jest sęk :smile: , mój dziadek, rzadko kiedy lata z większą prędkością, więc niema sensu żebym się wlókł za Wami, dla tego chyba polecę na solo, trochę wcześniej ;)

Edytowane przez Andree-stary wyga (wyświetl historię edycji)

Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów ;)

Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL !

Suchy nie "zarządzaj" bo nie zakładałeś tematu

Możemy dojść do kompromisu - moim zdaniem jednak robimy błąd spotykając się przy Porcie, ponieważ jak będzie za mało blokujących skrzyżowania, to będziemy się gubić i przez miasto jechać z różnymi prędkościami. Wylatując od razu z Kruszowa na trasę, jesteśmy w kupie i nie trzeba wtedy czekać na kogoś za skrzyżowaniem itd.

W takim razie usuwam info z głównej i czekam na Twoje info. Konrad skoro chcesz być szefem tego wyjazdu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif

btw. czy ten port jest taki za***isty, żeby tam robić fotki? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Możemy dojść do kompromisu - moim zdaniem jednak robimy błąd spotykając się przy Porcie, ponieważ jak będzie za mało blokujących skrzyżowania, to będziemy się gubić i przez miasto jechać z różnymi prędkościami. Wylatując od razu z Kruszowa na trasę, jesteśmy w kupie i nie trzeba wtedy czekać na kogoś za skrzyżowaniem itd.

W takim razie usuwam info z głównej i czekam na Twoje info. Konrad skoro chcesz być szefem tego wyjazdu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif

btw. czy ten port jest taki za***isty, żeby tam robić fotki? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

Suchy Misiek :P Port jest za***isty bo:

- jest w Łodzi więc większość osób nie wyjedzie z niej sama :biggrin:

- są hot dogi po 1zł :P

- fajnie jak zrobimy sobie zdjęcie w tym samym miejscu co rok temu :smile: wtedy był to mój pierwszy wyjazd z wami - ahhhh wspomnienia :P

Jak napisał suchy droga od pabianic do bełchatowa jest zamknieta w ostatnim odcinku, dlatego duzo przyjemniej bedzie od razu jechac przez piotrkow i w prawo na osemke na bełchatow. Wiec jak?? Bo lekkie zamieszanie. Mi by pasowało o tej 13 w kruszowie, najwyzej mnie zgarniecie jadac z portu.

http://belchatow.nas...nicka,id,t.html

Kuba spokojnie :smile: zobacz moją propozycję :smile:

Port -> Rudzka -> jedynka -> Kruszów -> jedynka i w stronę Piotrkowa :biggrin:

Weźcie ustalcie w końcu ostateczny plan. Bo znając życie połowa bedzie pod carefurem, połowa pod portem a jeszcze garstka w kruszowie. I bez spin, bo w sumie każdy chce dobrze :smile:

jak dla mnie jest ok. a skrzyżowania możemy blokować od samego portu, nie widze problemu, a jak znam życie i tak część się odłączy od grupy i wypier... do przodu, trzeba pamiętać że będą jechały również osoby ze słabszymi sprzetami i tempo powinniśmy do nich dopasować (czyt. Gerwaz)

Edytowane przez kosmaty (wyświetl historię edycji)