m_sokol Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 No nie mówiłem, że byliśmy pod portem, ale dość nisko tam przelatywaliśmy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif na chwilę podjechaliśmy pod kościół, ale nas wypędzili, bo byliśmy za wcześnie, więc pojechaliśmy na wiatraki i winkle i z tego wszystkiego nie zdążyliśmy z powrotem To dużo tłumaczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_snd Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 było całkiem przyjemnie:D byle więcej takich:D i pogoda dopisała:P pozdro dla całej ekipy;) LwG!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 a to nie wy wystrzeliliście jeszcze przed Hayabusą Kamili i Bogdana???? Możliwe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 A ja chciałabym bardzo podziękować Julce za to że odprowadziła mój motocykl do Łodzi , jako że noga mnie zawidła ostatecznie , i SOBOLowi za przywiezienie mnie puszką do Łodzi .Raz jeszcze dziękuję !! I oczywiście całej ekipie z którą jechałam do Bełchatowa . Okropna, latanie Twoją Żabką to czysta przyjemność A że przy okazji nie musiałam jechać na plecach to już podwójna 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) Julka, to ze tak dobrze latawsz wiem od dawna... Aleee ze potrafisz tak kapcia jarac WOOOW! nie wiedzialem Na poczatku wszyscy mysleli ze to Okropna, w tej chmurze dymu ale jak zdjelas kask, wpadlismy w SZOK Edytowane 6 Października 2012 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) Lans i tu bajera sie spierdzieliła zauważ szanowny kolego że mój i Julki kask są ciut różne od siebie i nie udała się próba znerwienia mnie Widzisz chłopie , ja daję swoje moto odpowiedzialnym ludziom Bardzo lubię takie wkrętki ale szczegółów nie dopracowałeś i mądry nie łyknie a głupi uwierzy Edytowane 4 Października 2012 przez Okropna (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Lans i tu bajera sie spierdzieliła Okropna, zepsułaś Lansowi zabawę - teraz będzie miał chłopak zły dzień A co do jarania kapcia to ja nawet nie umiem... 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Okropna, zepsułaś Lansowi zabawę - teraz będzie miał chłopak zły dzień A co do jarania kapcia to ja nawet nie umiem... Ponieważ miałem przyjemność jechać w jednej grupie z Julką to mogę potwierdzić, że moto traktowane było należycie. Przynajmniej do momentu aż mi wszyscy uciekli. Jako starszy człowiek preferowałem tempo turystyczne http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif i dotrzymywałem towarzystwa Beacie (jeżeli się nie mylę) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi