kosmaty Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 jak myslicie zeby leciec, trasą czy przez pabianice 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 My też jedziemy,może uda się i Kama pojedzie na swoim-jak poskładamy go w jedną całość. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 mały update http://www.belchatow.pl/wydarzenie-2504-zakonczenie_sezonu_motocyklowego.html jeżeli zaczyna się wszystko o 14:00 to spokojnie możemy zrobić: - zbiórkę o 12:00 na parkingu PORTU ŁÓDŹ - dojedziemy pewnie ok 13:00 to do 14:00 będzie można porozmawiać spokojnie - jeżeli program zlotu będzie nudny to: - pojedziemy dookoła kopalni - pojedziemy na wiatraki piszcie swoje propozycje... zlot w Bełchatowie wspominam jako jeden z lepszych... zorganizujmy się tak żeby w tym roku było również co wspominać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMZtka Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Propozycja godna uwagi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 to i ja sie pisze na to i znajomi tez o tym wspominali wiec sie szykuje spory konwój http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Ja tez postaram sie wpasc:)) ale chetnie umowilbym sie z kims kto bedzie ruszal z piotrkowa trybunalskiego bedzie ktos taki? Siema. Ja z piotrkowa bardzo chętnie bym poleciał jak coś. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Na wiosnę było naprawdę spoko, droga fajna i tempo też. Ja się na pewno piszę na taką wycieczkę. A pomysł z kopalnią ok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) Edytowane 21 Września 2012 przez Konrad85 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bison Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Prawdopodobnie wybiore sie z Wami. 0 Cytuj "Żeby być motocyklistą... – ... nie wystarczy benzyna w żyłach. Potrzebny jest jeszcze olej w głowie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Trza jechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Chętnie się wybiorę, jeśli tylko zdrówko dopisze i nie będę zmuszona zostać w domciu 3-ci weekend z kolei Mam nadzieję, że się uda tym razem 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter1980 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Jak zawsze Kondzio-bede:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Jak będzie dużo osób, to zrobimy terror. Pojedziemy całą ekipą, będziemy blokować skrzyżowania, itp , tak jak na rozpoczęciach . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Jak będzie dużo osób, to zrobimy terror. Pojedziemy całą ekipą, będziemy blokować skrzyżowania, itp , tak jak na rozpoczęciach . Naturalnie 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alpiszon Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Też się piszę na wyjazd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 ja też:-) dołączyłbym na trasie przed piotrkowem wjeżdżając na bełchatow będę jechał z sulejowa to bym czekał na Was :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 proponuję zrobić znowu zdjęcie na parkingu PORTU ŁÓDŹ... tak jak w ubiegłym roku może pobijemy rekord obecnych osób przy zrobieniu zdjęcia? ostatni rekord padł na parkingu C.H. Tulipan przed Opocznem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Się dopisuje z resztą kobiecej watahy 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 przelocik z warkoczem 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 a która będzie warkotać?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 a która będzie warkotać?? Mogę ja 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enlil Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Też się kolejny raz wybiorę - rozpoczęcia i zakończenia w Bełchatowie pozytyw! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jeśli pogoda dopisze to ja również sie wybiore do Bełchatowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ja będę na 100% razem ze znajomymi no chyba że by ostro padało to się zastanowię hehe. Do zobaczenia pod portem w niedziele o 12 Pozdrawiam ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq89 Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Oczywiście jestem chętny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi