Konrad85 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 (edytowane) Jak w temcie... Zakończenie sezonu w Bełchatowie 30.09.12r - niedziela Niestety juz niedługo zaczną sie imprezy tego typu... jesień tuż tuż... Może wybierzemy się i w tym roku? Ja ubiegłoroczny zlot bardzo dobrze wspominam Zlot, atrakcje, wycieczki dookoła kopalni itp . Edytowane 14 Września 2012 przez Konrad85 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 ja się piszę choćby nawet padało 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Ehhh złe wieści przynosisz. Jakie zakończenie sezonu ??? globalne ocieplenie idzie wiec sezon będzie cały rok 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter1980 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 ja sie pisze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Ja tez postaram sie wpasc:)) ale chetnie umowilbym sie z kims kto bedzie ruszal z piotrkowa trybunalskiego bedzie ktos taki? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 (edytowane) Jak tylko pogoda dopisze, tez polece. W Belchatowie rozpoczecie sezonu bylo udane, wiec zakonczenie tez powinno Edytowane 14 Września 2012 przez lansl (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stary Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 ja na dzień dzisiejszy również nie widzę przeszkód 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 mozna ustalic jakies miejsce spotkania przed i ja tez chetnie polece 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Miejsce spotkania pod Centralem chyba dostatecznie utrwalone, po co koło na nowo wymyślać? Jedziemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 ja to w takim razie sobie wystartuje z domu bo nie oplaca mi sie jechac do centrum skoro mieszkam na wylocie z lodzi w strone belchatowa... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiRas Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Ja też sie pisze na 90 % jak cops bede ze szwagrem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Ja nie będzie padać to się postaram wybrać. Jak się było na otwarciu wypada się wybrać na zamknięcie sezonu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 No ja byłem na rozpoczeciu i wtedy duzo nas dopisało szkoda ze juz na zakoniczenie sie nie wybiore:-( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 w ubiegłym roku byłem, to może i w tym mi się uda 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 to proponuje tak jak w ubiegłym roku spotkać się na parkingu Portu Łódź i zrobić wielkie forumowe zdjęcie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter1980 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Super pomysł Kondziu:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 jestem za;] nie bylo mnie wtedy to bede teraz;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKubek Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Na rozpoczęciu byłem to i na zakończenie pojade 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupo1978 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 ja wstepnie tez chetny http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Dopier zaczalem jezdzie - 3 dzien ale pomysl super dużo jest tego typu imprez na zakonczenie sezonu ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 dzień: wiadomo miejsce: też już mamy o której się zbieramy? Dopier zaczalem jezdzie - 3 dzien ale pomysl super dużo jest tego typu imprez na zakonczenie sezonu ? pełno wiosna: rozpoczęcia sezonu w całej Polsce lato: zloty w całej Polsce jesień: zakończenia sezonu w całej Polsce zapraszamy na jedno z pierwszych zakończeń sezonu w tym roku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Ja będę na 100% 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 na koniec miesiąca ma być ładna pogoda więc i ja się wybiorę piszcie tylko na bieżąco co i jak odnośnie wyjazdu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 myślę że i tak zokończenie naszego sezonu będzie w nakładzie , ale bełchatów trzeba zaliczć . Melduję swoją gotowość . 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 dla tych co mieszkają na wylocie to podobno w Pabianicach pod SDH'em się zbierają też, taki mówił jeden zmotoryzowany tamtejszy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi