Kamil'FZ'6 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 mojego znajomego siostra cioteczna jutro tj. 15.09 bierze ślub. osoby zainteresowane obstawa tego waznego dla niej zdarzenia proszone sa o przyjazd pod CENTRAL 2 (pilsudskiego/piotrkowska) o godz 15-40. ślub jest o 16-30 w urzedzie stanu cywilnego na pilsudskiego 100 (przy Tulipanie). po calej ceremoni przejazd przez miasto az do sali na ul. Rogowską 27. para mloda z gory dziekuje za wasze przybycie, nie odjedziecie z pustymi rekoma. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 mojego znajomego siostra cioteczna... Było już o tego typu ustawkach i nie cieszyły się one poparciem ; p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 ja tam moge wpasc moze troche poupalam sobie:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi