Różowa Pantera Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 (edytowane) Tak jak w temacie - przygarnę torbę (do końca sezonu). Tankbag, który mam ze względu na swoje lata skończył już ten sezon. Chwilowo potrzebuję zwinnie spakować się do pracy, a tego typu torba jest jak dla mnie najwygodniejszym rozwiązaniem. Proszę o PW, pozdrawiam . Edytowane 13 Września 2012 przez Różowa Pantera (wyświetl historię edycji) Lubię ... wpie*dalać.
Adam Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Podjedź do metro na Wrocławską. Najtańszy tankbag za niecałe 100zł od nich, spisuje się u mnie doskonale od wielu lat (a przeżył...). Pzdr
Różowa Pantera Opublikowano 14 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 Miałam już torbę firmy metro. Jedną z tańszych, rozsypała się dość szybko... Chwilowo mam inne ważniejsze wydatki, dlatego jestem zmuszona pożyczyć, nie kupować... Lubię ... wpie*dalać.
Arthur Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 Tak jak w temacie - przygarnę torbę (do końca sezonu). Tankbag, który mam ze względu na swoje lata skończył już ten sezon. Chwilowo potrzebuję zwinnie spakować się do pracy, a tego typu torba jest jak dla mnie najwygodniejszym rozwiązaniem. Proszę o PW, pozdrawiam . Mam taki i się kurzy w szafie, jak pasuję kolor, to no problem "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
Rekomendowane odpowiedzi