golona93 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 witam wszystkich nazywam sie Kamil mam 20 lat . Jestem z Łodzi . swoja przygode z motocyklami rozpoczołem w dziecinstwie od motorynki potem skuter nastepnie yamaha xs 400 obecnie przesiadlem sie na suzuki gsx600f co dalej to sie okaze jeszcze raz chcialem wszystkich powitac . Pozdro Kamil 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) Siema Suchy, wyrecze Cie . Skad dowiedzial sie o forum... Odemnie to moj ziom aaa i sporo osob dzisiaj go poznalo, bo przyjechal ze mna pod MC i na Della. Edytowane 12 Września 2012 przez lansl (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPY-GSM Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Hej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 no witaj to było to żółciutkie jajko? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Hola! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Witaj 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 cześć 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markowicz Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 czołem:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Powitac Kamil. thebest. tak to to. pierw wpadl z plecaczkiem a potem sam dobil. zółte jajunio;) witamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Powitac jajcaza ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Cześć 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golona93 Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 tak to zolciutkie cacko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Powitać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) Siemka :-) Edytowane 12 Września 2012 przez Maro (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasmta Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 cześć siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 LwG http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Strzała dziś chyba na piłsudskiego cie widziałem około 9 rano 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adekm89 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Siemka żółteczko Naprawiłeś skrzynie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Siemasz Kamil 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 hejka 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Siemano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi