Frager Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Panowie takie pytanko , wiecie gdzie można zakupić taki gadżet ? Najlepiej w kolorze żółtym I jak to działa ? To jest na jakieś przylepce czy coś takiego ? Pozdrawiam ; ) 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=irokez+na+kask przylepce. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 11 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 a jak z przyczepnością tych przylepców ? Jest pewność , że to nie odpadnie ? I w Łodzi nie ma nigdzie czegoś takiego ? 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 na bajzlu były - ale tylko czerwone widziałem. przylepce trzymają solidnie, nie odpadną tylko go żeluj od czasu do czasu, bo po deszczu lipa panie 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 11 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 serio z tym żelem? ; D hahah 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangy Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 A ja proponuje na kleju i na stałe - wtedy nie zginie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 W Moto-akcesoria.pl są za 79 PLN - Mocowany za pomocą przyssawek do gładkiej powierzchni kasku - Dostępne kolory: czarny, fioletowy, zielony, czerwony 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 serio z tym żelem? ; D hahah jak najbardziej http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif zobaczysz jaki się czapirz zrobi po ulewie 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) Zajefajny ten irokez. Niestety na fs11 nie da sie go przyczepic. Na samym srodku ma sterowanie blendy. Edytowane 12 Września 2012 przez filet (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 lans ma chyba na stałe w swoim zrobione, nie widziałem tam żadnych przylepców 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 ciekawe czy żeluje swojego futrzaka (bez skojarzeń hyhy) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) lans ma chyba na stałe w swoim zrobione, nie widziałem tam żadnych przylepców Mam glonojady ciekawe czy żeluje swojego futrzaka (bez skojarzeń hyhy) Jaquzie ja nie mam futrzaka takiego jak Ty sierściuchu Edytowane 12 Września 2012 przez lansl (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) mój futrzak powiewa chociaż jak wicherek zawieje a Tobie stoi non stop bez ruchu w tej samej pozycji hłehłe http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Edytowane 12 Września 2012 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Jaquzie twardym trzeba byc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Jaquzie ale ty go sam robiłeś czy kupny? lansa jest fajny ale nie podoba mi się że te przyssawki widać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Jaquzie ale ty go sam robiłeś czy kupny? lansa jest fajny ale nie podoba mi się że te przyssawki widać Irokez Jaquzie, to Irokez Narciarski - tak to sie nazywa Pod taka nazwa mozna tego szukac i kupic. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 (edytowane) mój snowboardowy może być i narciarski Edytowane 14 Września 2012 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi