Sebol Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Witam,mam pytanko :)czy może ktoś mi podpowiedzieć jak wymienić żarówkę postojową z przodu suzuki rf 900.Kombinowałem z każdej strony ją podejść i coś sobie nie mogę poradzić ,nie wiem czy czasem nie trzeba rozkręcać całej czaszy aby ją dopaść.poprostu może ma ktoś prosty patent o którym ja nie mam pojęcia,z góry dziękuje:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 probowales od dolu pod owiewka? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) Do każdej żarówki jest dostęp taki, żeby można było samemu sobie poradzić bez problemu w trasie. Przypatrz się bo może jest do niej jakiś dostęp przez zaślepkę, ew. spróbuj dostać się do niej od spodu. Albo znajdź manual i sprawdź jak producent opisał wymianę... Edytowane 12 Września 2012 przez Tomi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 patrzyłem od spodu i właśnie dziwne jest to,że nie ma tam żadnej zaślepki.A dziwne jest że cała oprawka jest w pionie na środku lampy i tak ok 2cm opawki +żarówka,a między owiewką a lampą jest może 1.5cm luzu.I jescze pytanko gdzie trzeba sprawdzić ten opis producenta? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi