bartek4026e Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Chodzi mi o miejsca w naszym pieknym województwie gdzie można zobaczyć, pomacać, przymierzyć sie a wreszcie kupic motocykl.Mam na mysli salony motocykli,handlarzy,zaufanych ludzi ktorzy sprowadzaja motocykle.Na poczatku przyszlego sezonu planuje kupic motocykl.ale mysle,ze rady beda przydatne takze dla innych poczatkujących motocyklistów 0 Cytuj Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Salon czy komis? W tytule masz salon, a w opisie wynika, że szukasz komisu Dla mnie to dwie różne rzeczy, ale mogę się mylić.Salon kojarzy mi się z nowymi pojazdami, a komis z używanymi. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek4026e Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Salony i komisy.chce zeby w tym temacie mozna bylo sie zorjentowac gdzie w naszym wojewodztwie kupic moto.Salon czy komis?To juz bedzie zalezalo od zasobnosci portfela kupujacego. 0 Cytuj Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżerry Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Z salonów to na pewno Liberty na Maratońskiej i Profi na Włókniarzy przy Starcie. Nie wiem jak w Rut-marze na 1 Maja bo szczerze mówiąc nie byłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Jest też Kawasaki na Łódzkiej w Zgierzu. Jadąc w stronę Zgierza masz po prawej stronie - prosta droga, niby mały salon, ale mają kilka fajnych maszyn i czasem promocje bardzo atrakcyjne. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 a używane sprowadzane z Niemiec http://www.moto-bikers.pl/ mój sprzęt jest tam kupiony 0 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek4026e Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Dzieki wszystkim za pomoc 0 Cytuj Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Co do rut maru to polecam;] znam tam pare osób;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Coś a'la salon widziałem dziś naprzeciwko Komfortu, itp. na Kasprzaka 3 , a nazywało się Salon Przyguccy. Nie miałem czasu żeby zaglądać do środka, ale na szybie był ogromny zachęcający napis Aprilla 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi