bartek4026e Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Chodzi mi o miejsca w naszym pieknym województwie gdzie można zobaczyć, pomacać, przymierzyć sie a wreszcie kupic motocykl.Mam na mysli salony motocykli,handlarzy,zaufanych ludzi ktorzy sprowadzaja motocykle.Na poczatku przyszlego sezonu planuje kupic motocykl.ale mysle,ze rady beda przydatne takze dla innych poczatkujących motocyklistów 0 Cytuj Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
Suchy-wolk Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Salon czy komis? W tytule masz salon, a w opisie wynika, że szukasz komisu Dla mnie to dwie różne rzeczy, ale mogę się mylić.Salon kojarzy mi się z nowymi pojazdami, a komis z używanymi. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
bartek4026e Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Salony i komisy.chce zeby w tym temacie mozna bylo sie zorjentowac gdzie w naszym wojewodztwie kupic moto.Salon czy komis?To juz bedzie zalezalo od zasobnosci portfela kupujacego. 0 Cytuj Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
Dżerry Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Z salonów to na pewno Liberty na Maratońskiej i Profi na Włókniarzy przy Starcie. Nie wiem jak w Rut-marze na 1 Maja bo szczerze mówiąc nie byłem 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Jest też Kawasaki na Łódzkiej w Zgierzu. Jadąc w stronę Zgierza masz po prawej stronie - prosta droga, niby mały salon, ale mają kilka fajnych maszyn i czasem promocje bardzo atrakcyjne. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Enter Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 a używane sprowadzane z Niemiec http://www.moto-bikers.pl/ mój sprzęt jest tam kupiony 0 Cytuj Group of Franc
bartek4026e Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Dzieki wszystkim za pomoc 0 Cytuj Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.
Muodyv6 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Co do rut maru to polecam;] znam tam pare osób;] 0 Cytuj
ffojtus Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Coś a'la salon widziałem dziś naprzeciwko Komfortu, itp. na Kasprzaka 3 , a nazywało się Salon Przyguccy. Nie miałem czasu żeby zaglądać do środka, ale na szybie był ogromny zachęcający napis Aprilla 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi