Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

7 2 10:42:51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witojcie! ;) jako że lubie żużel chciałem Wam przedstawić opcję na niedzielę 16.09//

Jest możliwość pojechania na żużel w Łodzi o godz 15.00 startują leczzzzz... o ile nic sie nie zmieniło

tradycja jest taka że jak sie wbije na stadion motocyklem to robiąc honorowe kółko z innymi wjazd jest za free!!

Myślę że wybiorę sie na meczyk naszego Orzełka dlatego też pytam kto leci ze mną;)

kiełba na miejscu żeby nie być na głodnego a potem można polatać;)

dajcie znaka

Opublikowano

ja byłbym chętny ale..... z tego co wiem to nie jest tak że byle kto przyjedzie moto to robi honorową rundę, tam wszystkim trzęsie skrzydlewski

Opublikowano

W ubiegłym sezonie spokojnie mozna było podjechać, zrobic rundką na moto i zostać na meczu za free.

Opublikowano

zawsze jest tak ze zostajesz za free i robisz rundke bez lipy ;)

Opublikowano

ja wiem tak samo jak crosiak. palisz oktanki okrążonko i zostajesz na trybunie. 0 kasy. więc jak ktoś się piszę?

Opublikowano
Nie będzie deszczu... będę.
Opublikowano

spoko. proponuje sie pojawić o 14.00 np na LUKoil na mickiewicza żeby ruszyć 14:15 pod stadion ekipą i zawitac

Opublikowano

W niedziele ma być słoneczko. Ostatni raz na orle byłem w maju, motocyklistów może z 10 było i niemiłosierny żar z nieba...

Do zobaczenia o 14 na lukoilu.

V

Opublikowano

spoko tez bede Tate tez namowie i poleciimy grupka. 1ty 2ja 3tata....dopisywac sie. 14.15 lecimy

Opublikowano

Dobrze by bylo zeby chociaz naz z 10 bylo. Lukoil to jest ten prawie przy wamie co sie od gdanskiej wjerzdza ? Dobrze czaje?

Opublikowano

Kusząca propozycja :biggrin:

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Opublikowano

Też był chętnie poleciał ale coś mi wypadło :sad2: może następnym razem trzeba by to śledzić

:P
Opublikowano

Kiedy bedzie nastepny raz - ? jak czesto sa mecze zuzlowe w Lodzi? :smile:

Opublikowano

Nastepny raz to raczej juz chyba w przyszlym sezonie

Opublikowano

Dodam, że kobiety i dzieci też wchodzą za darmo.

Tylko szkoda, że akurat w tym czasie robimy zdjęcie dla Macixa...

Opublikowano

Dawno na zuzlu nie bylismy.

Bedziemy o 14:15 na Lukoilu.

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Bedziesz nas mogl obejzec

podobno o 18:35 na lodzkiej trojce.

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Wow:-) to ja dziś też obejrzę a nastepnym razem się pisze:)

Opublikowano

sorki ze mnie nie bylo. ale niektorzy wiedza ze pekla mi linka gazu i zlamalem kluczyk. pojawie sie na nowy sezon