GerwazKNZ Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Witojcie! jako że lubie żużel chciałem Wam przedstawić opcję na niedzielę 16.09// Jest możliwość pojechania na żużel w Łodzi o godz 15.00 startują leczzzzz... o ile nic sie nie zmieniło tradycja jest taka że jak sie wbije na stadion motocyklem to robiąc honorowe kółko z innymi wjazd jest za free!! Myślę że wybiorę sie na meczyk naszego Orzełka dlatego też pytam kto leci ze mną kiełba na miejscu żeby nie być na głodnego a potem można polatać dajcie znaka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 ja byłbym chętny ale..... z tego co wiem to nie jest tak że byle kto przyjedzie moto to robi honorową rundę, tam wszystkim trzęsie skrzydlewski 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 W ubiegłym sezonie spokojnie mozna było podjechać, zrobic rundką na moto i zostać na meczu za free. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 zawsze jest tak ze zostajesz za free i robisz rundke bez lipy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 ja wiem tak samo jak crosiak. palisz oktanki okrążonko i zostajesz na trybunie. 0 kasy. więc jak ktoś się piszę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Nie będzie deszczu... będę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 spoko. proponuje sie pojawić o 14.00 np na LUKoil na mickiewicza żeby ruszyć 14:15 pod stadion ekipą i zawitac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Jak nie bedzie lac to bede 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercyn Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 W niedziele ma być słoneczko. Ostatni raz na orle byłem w maju, motocyklistów może z 10 było i niemiłosierny żar z nieba... Do zobaczenia o 14 na lukoilu. V 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 14 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 spoko tez bede Tate tez namowie i poleciimy grupka. 1ty 2ja 3tata....dopisywac sie. 14.15 lecimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Dobrze by bylo zeby chociaz naz z 10 bylo. Lukoil to jest ten prawie przy wamie co sie od gdanskiej wjerzdza ? Dobrze czaje? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercyn Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Panowie, u mnie bryndza niestety. Jutro o 16 muszę być w Warszawie, więc jutrzejszy wypad nie dla mnie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Kusząca propozycja 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Też był chętnie poleciał ale coś mi wypadło może następnym razem trzeba by to śledzić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Kiedy bedzie nastepny raz - ? jak czesto sa mecze zuzlowe w Lodzi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Nastepny raz to raczej juz chyba w przyszlym sezonie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Hmm, kusząca propozycja:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Dodam, że kobiety i dzieci też wchodzą za darmo. Tylko szkoda, że akurat w tym czasie robimy zdjęcie dla Macixa... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 gdzie i kiedy robicie tą fote ? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Dawno na zuzlu nie bylismy. Bedziemy o 14:15 na Lukoilu. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercyn Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 jak było? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Bedziesz nas mogl obejzec podobno o 18:35 na lodzkiej trojce. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Wow:-) to ja dziś też obejrzę a nastepnym razem się pisze:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 az chyba sobie nagram 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 sorki ze mnie nie bylo. ale niektorzy wiedza ze pekla mi linka gazu i zlamalem kluczyk. pojawie sie na nowy sezon 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi