MaRRcin Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 byc moze jest ktos na forum z Belchatowa i moglby obejrzec czy warto po to autko podjechac: http://otomoto.pl/audi-a4-C25800444.html niestety same powypadkowe auta na allegro a juz wiele km przejezdzone i nic nie moge znalezc. jak by ktos mial mozliwosc bylbym bardzo wdzieczny, pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Jeżeli szukasz to kolega sprowadza puszki jest też motocyklistą zadzwoń pod ten numer i zapytaj co ma na stanie 504-614-662 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 możliwe że w tym tygodniu będę w Bełchatowie więc jak coś to będę mógł go zobaczyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi