Macio Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Witam. Mam na imię Mateusz i mieszkam w Łodzi przygoda z motocyklem zaczęła się niedawno gdzyż prawo jazdy mam od 2 miesięcy. Brykam na wektorze 250 jak narazie. Pozdrawiam wszystkich użytkowników Do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Witam http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 cześć 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 hej 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Pomidoro Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Witamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipul Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Cześć! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Strzała 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Kotras Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Siema Mateusz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Cześć imienniku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Witam http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Często na drodze spotykam prawdziwych szaleńców ,pędzą na złamanie karku wbrew rozsądkowi...naprawdę... czasami aż mi ciężko ich wyprzedzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPY-GSM Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Cześć. 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Heyka... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 haj bym się przejechał kiedyś taką 250ccm [dawno nie było okazji]. ciekawe... 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter1980 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 powitac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Witaj! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Siemano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 JaQuzie To mozesz sie przejechac ;p Ale moc twojego a mojego ;p .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Powitać http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basicz Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Sie ma albo sie nie ma powitać 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi