mario1 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Witam Wszystkich. Jestem z Łodzi i mam na imię Mariusz, jednak dla przyjaciół , znajomych i... mario. Przygodę z bikami zacząłem, kiedy marzeniem było posiadanie ETZ 250 więc to było jakiś czas temu. Od tego czasu trochę różnych sprzętów się przewinęło, a na dzień dzisiejszy to ten wymarzony czyli Suzuki GSX 1300R. Dołączyłem do tego Szacownego Grona za namową Przyjaciół, którzy obecni są tutaj już dosyc długo. Starczy słowa pisanego. pozdrawiam i do zobaczenia na czwartkowych spotkaniach. LwG 0 Cytuj Często na drodze spotykam prawdziwych szaleńców ,pędzą na złamanie karku wbrew rozsądkowi...naprawdę... czasami aż mi ciężko ich wyprzedzić...
Julka Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 siema 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
jaquzie Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 koledzy haykowcy na forum się ucieszą z kolejnego zrzeszonego przywitał. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Dann Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Strzałą 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
kosmaty Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 powitać 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Suchy-wolk Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Witamy, witamy - czy to nie czasem Twoja machina stała lub nadal stoi, często na Wojska Polskiego przy sklepie z osprzętem do nurkowania (kiedyś była Frykadela). 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
mario1 Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) Witamy, witamy - czy to nie czasem Twoja machina stała lub nadal stoi, często na Wojska Polskiego przy sklepie z osprzętem do nurkowania (kiedyś była Frykadela). Nie to nie moja Edytowane 5 Września 2012 przez mario1 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Często na drodze spotykam prawdziwych szaleńców ,pędzą na złamanie karku wbrew rozsądkowi...naprawdę... czasami aż mi ciężko ich wyprzedzić...
Banita666 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Witam 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side
Thebestof78 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 witaj 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
tomi66 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa
Pipul Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Siemka do zobaczyska wieczorem (mam nadzieje ) 0 Cytuj
AgaJaga Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Siemano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
stary Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 powitac i pozdrowic http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
Patrycja Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 heyka hayka 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka
Rekomendowane odpowiedzi