El Pomidoro Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Witam wszystkich, Nazywam się Piotrek. Od 2008 jeżdżę na Ducati Monster 600. Postanowiłem dołączyć do motocyklowej braci. Do zobaczenia na asfalcie. 0 Cytuj
Gość kpt. Bomba Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Bandziorno zatem 0 Cytuj
PRZEMO EL Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 siemanko 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400
masiek Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 siema dukat 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS.....................
Dann Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Strzała 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Julka Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 siemka 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Suchy-wolk Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Powitać, wydaje mi się, że Twojego Monstera już widziałem dzisiaj http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
jaquzie Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 dobry. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
El Pomidoro Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Powitać, wydaje mi się, że Twojego Monstera już widziałem dzisiaj http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif Oj to chyba jakiś inny. Cały dzień w czterech ścianach, ale niedługo wybywam na ulice 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 witamy 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Dominik Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Czesc Piotrze:) To co ja odbiore prawko to smigamy 0 Cytuj
mario1 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 No to witaj 0 Cytuj Często na drodze spotykam prawdziwych szaleńców ,pędzą na złamanie karku wbrew rozsądkowi...naprawdę... czasami aż mi ciężko ich wyprzedzić...
Thebestof78 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 witaj 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
tomi66 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Witam 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa
Rekomendowane odpowiedzi