Zyygy Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ładniutka, jak dla mnie mogła by być cała pomalowana na ten grafit. 0 Cytuj
adamus Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 boki beda w bialej perle a reszta czarny polysk moze z dodatkiem perly do konca tygodnia wszystko powinno byc juz pomalowane obok Rki stoi kawa 636 brachola Czupryn powiem Ci wiecej ta eRka lata w tej samej ekipie co Ty 0 Cytuj
crosiak Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zmien kierunki na jakies biale nie koniecznie ledowe a z tylu kierunki w lampe na ledach moj kumpel tak mial i wyglad naprawde wrobil wrazenie Mialem okazje sie przejechac takim sprzetem i nowszymi to musze przyznac ze fajny sprzet ale RN 19 zrobilo na mnie wrazenie duzo bardziej sterownej Zobaczymy moze jeszcze na ten sezon cos sobie zakupie podobnego 0 Cytuj
adamus Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 kierunki czekaja juz na zamontowanie przod biale ledy w owiewce a tyl przyciemniona lampa z kierunkami 0 Cytuj
crosiak Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 No i bedzie slicznie 0 Cytuj
adamus Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2013 owiewki juz w domu jeszcze tylko w przyszlym tyg polerka i mozna bedzie skladac 0 Cytuj
dan-erłan Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 kierunki czekaja juz na zamontowanie przod biale ledy w owiewce a tyl przyciemniona lampa z kierunkami nie proponuje kierunkow w przyciemnionej lampie ..mialem toto ustrojstwo i wogle nie bylo kierunkow widac w dzien przy wlaczonym stopie . Po kilku razach jak kumpel w kufer by mi wjechal zalozylem normalne kierunki 0 Cytuj
adamus Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Na razie kiepska kiepska jakość robione tel jak tylko pogoda pozwoli to wystawie na dwór i wstawię więcej fotek 0 Cytuj
Kaczmar Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Wyszło elegancko. Ten uchwyt przy wlewie paliwa to dla pasażera? 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Robi wrażenie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
żółwik Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Wygląda spoko, zmienił bym jeszcze klamki na czarne 0 Cytuj
Dann Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2013 Ten uchwyt przy wlewie paliwa to dla pasażera? Tak to jest uchwyt dla pasażera "plecaczka" 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
_Michał_ Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2013 (edytowane) Szczerze mówiąc mam bardzo mieszane uczucia Nie można powiedzieć, że jest brzydka bo jest całkiem ładna ale mnie najbardziej podoba się w fabrycznym malowaniu srebrno - grafitowym Fajny wydech w Twoim egzemplarzu no i profesjonalne zamocowana tablica rejestracyjna Szerokości w nadchodzącym sezonie Tak to jest uchwyt dla pasażera "plecaczka" Tak jest Nazwa uchwytu (czy też sam uchwyt) opatentowana przez polskich studentów to "angrip" Edytowane 2 Marca 2013 przez _Michał_ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Lans Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2013 Pięknie się prezentuje Co to za wydech ? Sam zakładałeś czy kupiłeś już z takim ?? Kozacko wyglada ten komin 0 Cytuj
adamus Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2013 wydech jest to dominator moto gpII ryczy konkretnie tylko jeszcze bede chcial skrocic w nim dolot bo troche za dlugi jet ;P 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi