Skocz do zawartości

Adamus R1 Rn09

adamus

Rekomendowane odpowiedzi

boki beda w bialej perle a reszta czarny polysk moze z dodatkiem perly :smile: do konca tygodnia wszystko powinno byc juz pomalowane :smile: obok Rki stoi kawa 636 brachola :smile:

Czupryn powiem Ci wiecej ta eRka lata w tej samej ekipie co Ty  :biggrin:

Zmien kierunki na jakies biale nie koniecznie ledowe a z tylu kierunki w lampe na ledach moj kumpel tak mial i wyglad naprawde wrobil wrazenie :biggrin:

Mialem okazje sie przejechac takim sprzetem i nowszymi to musze przyznac ze fajny sprzet ale RN 19 zrobilo na mnie wrazenie duzo bardziej sterownej  ;) Zobaczymy moze jeszcze na ten sezon cos sobie zakupie podobnego ;) 

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

kierunki czekaja juz na zamontowanie przod biale ledy w owiewce a tyl przyciemniona lampa z kierunkami :smile:

nie proponuje kierunkow w przyciemnionej lampie ..mialem toto ustrojstwo i wogle nie bylo kierunkow widac w dzien przy wlaczonym stopie .

Po kilku razach jak kumpel w kufer by mi wjechal zalozylem normalne kierunki

Ten uchwyt przy wlewie paliwa to dla pasażera? 

Tak to jest uchwyt dla pasażera "plecaczka"  :biggrin:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

• 2 tygodnie później...

Szczerze mówiąc mam bardzo mieszane uczucia :P Nie można powiedzieć, że jest brzydka bo jest całkiem ładna ale mnie najbardziej podoba się w fabrycznym malowaniu srebrno - grafitowym :P Fajny wydech w Twoim egzemplarzu :smile: no i profesjonalne zamocowana tablica rejestracyjna :biggrin: Szerokości w nadchodzącym sezonie :smile:

Tak to jest uchwyt dla pasażera "plecaczka" :biggrin:

Tak jest ;) Nazwa uchwytu (czy też sam uchwyt) opatentowana przez polskich studentów to "angrip" :P

Edytowane przez _Michał_ (wyświetl historię edycji)

Pięknie się prezentuje :smile: 

Co to za wydech  ? Sam zakładałeś czy kupiłeś już z takim ??

Kozacko wyglada ten komin  :riding: