Zyygy Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ładniutka, jak dla mnie mogła by być cała pomalowana na ten grafit. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 boki beda w bialej perle a reszta czarny polysk moze z dodatkiem perly do konca tygodnia wszystko powinno byc juz pomalowane obok Rki stoi kawa 636 brachola Czupryn powiem Ci wiecej ta eRka lata w tej samej ekipie co Ty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zmien kierunki na jakies biale nie koniecznie ledowe a z tylu kierunki w lampe na ledach moj kumpel tak mial i wyglad naprawde wrobil wrazenie Mialem okazje sie przejechac takim sprzetem i nowszymi to musze przyznac ze fajny sprzet ale RN 19 zrobilo na mnie wrazenie duzo bardziej sterownej Zobaczymy moze jeszcze na ten sezon cos sobie zakupie podobnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 kierunki czekaja juz na zamontowanie przod biale ledy w owiewce a tyl przyciemniona lampa z kierunkami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 No i bedzie slicznie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 owiewki juz w domu jeszcze tylko w przyszlym tyg polerka i mozna bedzie skladac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Czekam na efekt końcowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 kierunki czekaja juz na zamontowanie przod biale ledy w owiewce a tyl przyciemniona lampa z kierunkami nie proponuje kierunkow w przyciemnionej lampie ..mialem toto ustrojstwo i wogle nie bylo kierunkow widac w dzien przy wlaczonym stopie . Po kilku razach jak kumpel w kufer by mi wjechal zalozylem normalne kierunki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Na razie kiepska kiepska jakość robione tel jak tylko pogoda pozwoli to wystawie na dwór i wstawię więcej fotek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Wyszło elegancko. Ten uchwyt przy wlewie paliwa to dla pasażera? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Robi wrażenie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Wygląda spoko, zmienił bym jeszcze klamki na czarne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Ten uchwyt przy wlewie paliwa to dla pasażera? Tak to jest uchwyt dla pasażera "plecaczka" 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Nareszcie czuc wiosne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 (edytowane) Szczerze mówiąc mam bardzo mieszane uczucia Nie można powiedzieć, że jest brzydka bo jest całkiem ładna ale mnie najbardziej podoba się w fabrycznym malowaniu srebrno - grafitowym Fajny wydech w Twoim egzemplarzu no i profesjonalne zamocowana tablica rejestracyjna Szerokości w nadchodzącym sezonie Tak to jest uchwyt dla pasażera "plecaczka" Tak jest Nazwa uchwytu (czy też sam uchwyt) opatentowana przez polskich studentów to "angrip" Edytowane 2 Marca 2013 przez _Michał_ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Pięknie się prezentuje Co to za wydech ? Sam zakładałeś czy kupiłeś już z takim ?? Kozacko wyglada ten komin 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 wydech jest to dominator moto gpII ryczy konkretnie tylko jeszcze bede chcial skrocic w nim dolot bo troche za dlugi jet ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi