Madziulek Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Dzień dobry:) Mam nadzieję, że dobrze zapukałam Swieża motocyklista z Retkini:) Stary czrny Fazer 600 Powoli zaczynam swoją przygodę i liczę na cenne wskazówki od "starszych" Pozdrawiam Magda 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Powitać, i znowu Fazer .. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Gsxr 600 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Witaj http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 cześć Madzia 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
pablogit Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 cześć, i już mi przyjemniej http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj
Julka Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 cześć 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Arthur Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Cześć 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,,
Banita666 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Witam 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side
Thebestof78 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 hej Madzia 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
tomi66 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Cześć . Mam sentyment do czarnego Fazerka 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa
Różowa Pantera Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Hej 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Dann Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Powitać płeć piękną 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Gość kpt. Bomba Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Witam zFazowana Magde 0 Cytuj
Mryc Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Witam "drobinkę" - sąsiadkę, czy to ty się barowałaś z wyjazdem w miniony czwartek pod Centralem. 0 Cytuj XJR CLUB POLSKA
Madziulek Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 tak 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla...
Zidus Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Cześć Do zobaczenia na retkinii 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi