GerwazKNZ Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Hey! tak sobie pomyślałem że niedziela dniem wolnym, oby suchym dlatego można by sie wybrac na dożynki do Konstantynowa. dla lubiących footbal o 17.30 jest mecz Włókniarza w którym kopie ale z racji szlifu póki co ominę bieganie za piłką. o 19.00 ma być koncert Czarno-czarnych, a zaraz po nich VIVA MADONNA - Cover. Fajnie jakby się ktoś pojawił. będę na pewno Ja (rs50) i może Tata (Dragstar650). co wy na to? http://www.youtube.com/watch?v=n4-voMrvIXA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna89 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 bede ja, okropna, xanton, psycho, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarni Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 ja też postaram się wpaść tylko pewnie rowerkiem albo jako plecaczek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 bede ja, okropna, xanton, psycho, Z tym, że my robimy objazdową traskę: http://motocykle-lodz.pl/topic/2434-wiejska-alternatywa-dla-spiochow-na-niedziele/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 ja bede na Konstantynowie od 17 z minutkami także do zobaczenia;) szerokiej;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKubek Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Też podjadę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jula Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 ja też powinnam być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi