Bulba Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Witam. Jaka polecicie maszynke o pojemnosci 125ccm ? Tak wiem, ze to forum jezdzi na pojemnosciach conajmniej 4x wiekszych. Ale dziecie mnie molestuje 1. Maxi skuter, Nie 2. Romet K 125, Nie 3. Honda NSR 125, Nie (moj faworyt) 4. Varadero 125, Nie (drugi faworyt) Poleccie cos plisssssssssssss........... 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiaczek Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Może honda cbr 125 nie chodzi jak bzyk bo to 4t 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 cbr 125;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Jak juz to NSR ale ja bym ci polecil Aprilia RS 125! i kazdy inny bzyk zostaje z tylu no i wyglada jak normalna 600. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Wsk 125 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Wsk 125 . Haha , najtaniej Cie wyjdzie Gdybym kupowal dla siebie, bylaby to YAMAHA YZF 125 R . Ewentualnie Aprilia 125 RS. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 a może coś w tę stronę...? Yamaha YZ 125, Honda CR 125, Suzuki RM 125 ? 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 fanatycy plastiku coś z super-moto? na miasto idealne a i sporo funu dla młodego człowieka http://www.motocykl-online.pl/testy/test-porownawczy-8222-125-8221-supermoto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Zależy czego szukasz. Plastik, krosik czy supermoto.. Jeżeli coś w teren to Bartek Ci już napisał. Natomiast jak plastik to nie będzie łatwo. Większość sprzętów potłuczone ze względu na młody wiek dotychczasowych właścicieli. Stosunek dostępności czy chociaż ceny do osiągów przemawia za NSR125. Wszystko zależne od budżetu jakim dysponujesz.. Jak juz to NSR ale ja bym ci polecil Aprilia RS 125! i kazdy inny bzyk zostaje z tylu no i wyglada jak normalna 600.Hmm Aprillka 125 jak 600? No może ale w skali 1:18 Bburago 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukiz Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Jak dla mnie cbr 125 jest za wąska.... aprilia albo yamaha yzf 125 r 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 KTM Duke 125 http://www.scigacz.pl/KTM,125,Duke,szkola,lansu,15288.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Jak wspomniales o Romecie to znaczy, że uznajesz chinole? To może Zipp Pro 125 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 (edytowane) na OKO to najśliczniejsza moim zdaniem Yamaha 125 jednak z podanych wcześniej. EDIT: specjalnie dla Ciebie znalazłem prosze: Edytowane 1 Września 2012 przez GerwazKNZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 podbijam bo hestem ciekaw. wybrales cos? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Romet Division 125. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 oooo no to nie puszcze cie od mini relacji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 yzf r125 wygląda prawie jak nowa r6 tylko węzszego ma lacia dla niektórych wydaje sie odwrotnie: nowa r6 jest podobna do r 125 :decayed: 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 wiem Masiu. pewnie nie zrobie prawka teraz a za roj 125 to bd moja machina I yzf tak jak pisakismy mi sie podoba najbardziej. gdyby ktos z lodzi mial taka to bym chetnie sie dosiadl dla posmakowania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vercyn Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Sam kiedyś o takim romecie myślałem.. ale świat poszedł do przodu pojawiły się komputery, ktm duke, wr 125 x.. beemki... Kupujesz pod koniec sezonu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi