AgaJaga Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Siemano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Cześć !! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPY-GSM Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Hej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kpt. Bomba Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Powitać, Z której części Teo jesteś i skąd u Ciebie przydomek "Sroka"? z Lnianej dokladnie, a ksywka od nazwiska hej Sroka siemasz Evil maly swiat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Siema 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolorowa jak Diabli Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 cześć 0 Cytuj Jak zwykle robię wszystko odwrotnie, plan B wykonany, czas na plan A. Jaką ma pan receptę na Legię dzisiaj? Grać 90 minut. To jest cała recepta. Czy ktoś kogoś będzie pilnował? Nie, my musimy wszystkich pilnować. A ktoś otrzymał jakieś zadanie specjalne? NIKT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 cześć 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Powitać Pana Kapitana Z tego co pamiętam GSF 600 miał wydech ART'a, który niezłe marchewy walił i ładnie strzelał P.S Poznaliśmy się kiedyś na obstawce ślubu kolegi przez Mariusza Pozdr! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ola... Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kpt. Bomba Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Powitać Pana Kapitana Z tego co pamiętam GSF 600 miał wydech ART'a, który niezłe marchewy walił i ładnie strzelał P.S Poznaliśmy się kiedyś na obstawce ślubu kolegi przez Mariusza Pozdr! to dokladnie ten GSF 600 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Powitac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASTRZAB Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Pochwa :-) 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Heyka... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 witam kolegę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Siemanko i udanego śmigania! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 cześć 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi