pitzet Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Witam, mam na imię Piotr. Mieszkam na Julianowie. Jestem początkującym motocyklistą. Od kilku tygodni jeżdżę GS500E. Pozdrawiam Wszystkich! 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Cześć http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Julka Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 siema! 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Różowa Pantera Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 HEJ 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać.
Banita666 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Witam 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side
Thebestof78 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 hej kolego 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
tomi66 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Cześć. 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa
AgaJaga Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 Siemano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
xanton Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Siemanko i udanego śmigania! 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi