Marchef_Ka Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Siema, Zastanawiam się czy są wśród Was ludzie pracujący w nowym budynku na ul.Sterlinga ? Codziennie widzę tam Yamahę Virago i Hondę Transalp, czasami również BMW F800GS i Yamahę TDM. Ja też przyjeżdżam motocyklem, ale parkuję w podziemiu. Może wartoby się poznać ? Dajcie znać. Pzdr, Marchef 0 Cytuj ! somos la revolucion ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 pracują pracują, jeden z nich obecnie leży w szpitalu ;( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchef_Ka Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 o kurde, nie wiedziałem, coś poważnego ? kto to ? 0 Cytuj ! somos la revolucion ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Grzesiek, o nim napisałem w tym wątku... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi