TomaszVV Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 W dniu dzisiejszym skradziono mi tablicę rejestracyjną, nr EL 133N. Zgłoszenie na policję poszło, jak spotkacie, to wiedzcie, że złodziej. Pozdrawiam T. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 No bez jaj... jesteś pewien, że nie zgubiłeś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszVV Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 zdjąłem pokrowiec, podjechałem do spożywczaka (jeden postój), podjechałem zatankować (drugi postój, ale stacja pusta i moto widziałem) i wróciłem do domu. zakładam pokrowiec i zostały nity i resztki wyrwanej ramki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi