Kolorowa jak Diabli Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Żeby nie było, że gołosłowna jestem, 1 października zaczynam. 0 Cytuj Jak zwykle robię wszystko odwrotnie, plan B wykonany, czas na plan A. Jaką ma pan receptę na Legię dzisiaj? Grać 90 minut. To jest cała recepta. Czy ktoś kogoś będzie pilnował? Nie, my musimy wszystkich pilnować. A ktoś otrzymał jakieś zadanie specjalne? NIKT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 witaj , jeśli motocykle to twoja pasja która kiedyś przerodzi się w miłość to nigdy jej nie zdradź , takiej miłości zdradzić nie wolno!! witaj kolejna kobieto !! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Żeby nie było, że gołosłowna jestem, 1 października zaczynam. to egzamin chyba będzie skuterem... śnieżnym 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolorowa jak Diabli Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) Nie dam rady wcześniej (ze względu na obronę pracy, która jest członek wie kiedy, ale NA PEWNO we wrześniu - więc wypada się pouczyć). Generalnie skuterem śnieżnym nie pogardę. Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez Kolorowa jak Diabli (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jak zwykle robię wszystko odwrotnie, plan B wykonany, czas na plan A. Jaką ma pan receptę na Legię dzisiaj? Grać 90 minut. To jest cała recepta. Czy ktoś kogoś będzie pilnował? Nie, my musimy wszystkich pilnować. A ktoś otrzymał jakieś zadanie specjalne? NIKT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 ewentualnie: oj fajnie się jeździło po śniegu... 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolorowa jak Diabli Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Już zdążyłam przetrzepać Twoją galerię i widziałam bardzo fajne! 0 Cytuj Jak zwykle robię wszystko odwrotnie, plan B wykonany, czas na plan A. Jaką ma pan receptę na Legię dzisiaj? Grać 90 minut. To jest cała recepta. Czy ktoś kogoś będzie pilnował? Nie, my musimy wszystkich pilnować. A ktoś otrzymał jakieś zadanie specjalne? NIKT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 ciekawe co na to Twój facet :] (+ ten tatuaż na całe plecy, który masz w planie). oj http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolorowa jak Diabli Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Spox, już zasięgałam informacji w poradni dla ubezwłasnowolnionych i mi pomogą 0 Cytuj Jak zwykle robię wszystko odwrotnie, plan B wykonany, czas na plan A. Jaką ma pan receptę na Legię dzisiaj? Grać 90 minut. To jest cała recepta. Czy ktoś kogoś będzie pilnował? Nie, my musimy wszystkich pilnować. A ktoś otrzymał jakieś zadanie specjalne? NIKT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Siemano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchef_Ka Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Siemka, pozdrawiam z Zarzewa Siemka, pozdrawiam z Zarzewa 0 Cytuj ! somos la revolucion ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Cześć http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 siemka http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Powitać płeć piękna, jak ja bym chciał by moja pani zrobiła lejce, gratuluję 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi