Sebastian Marczak Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Gsx-R 1000 K6 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Bardzo ładna zabaweczka ino lać i jeździć http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Strasznie podobają mi się gixxy, może kiedyś też będzie mi dane go dosiąść. Co to za kask? Bo fajne malowanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Z ciekawości zapytam - jest po akcji serwisowej wzmocnienia ramy??? Fajny GIX W tym malowaniu były zarówno K5 jak i K6??? To było malowanie na rynek USA, czy Europę również ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jeżeli masz kupioną w Polsce to masz akcje za darmo tzn. łoże pod rame na 5śrub i Ci w Suzuki robią a jak masz kupioną K5/6 z USA czy z innego kraju to jesteś zmuszony kupić wzmocnienie za 1650zł i sobie założyć (30minut roboty) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Gixer fajnie się prezentuje, również mi się podobają Wydechy masz 2 czy tylko 1 ?? I powiedz mi literę R w logo GSXR masz wypukłą ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 zabaweczka? toż to przecinak jest i to spalinowy jeszcze Ładny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 gixxxx co one w sobie mają że się tak podobają 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zabaweczka fajna Jak sie bawic, to sie bawic !!! Ciekawe jak to lata na gumie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Marczak Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Bardzo ładna zabaweczka ino lać i jeździć http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Strasznie podobają mi się gixxy, może kiedyś też będzie mi dane go dosiąść. Co to za kask? Bo fajne malowanie Kask ICON 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz4 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Kucza.... zajebiszczy... taki miałem zakupić tylko białą perłę... pozazdrościć http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Napisz jeszcze jak gra Yoshimurka Przelot ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi