Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Motocyklista Doskonały

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy ma może ktoś pożyczyć książkę Motocyklista doskonały David L. Hough ?

Opublikowano

ja mam w formie wydruku

chętnie pożyczę

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano
:smile: to super Marta, kiedy jakoś będziesz w łdz ?
Opublikowano

pewnie jakoś będę :smile: a jak dziś latacie to możesz po motocyklistę podlecieć :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

no właśnie coś tam myślimy.... będziemy w takim razie w kontakcie jak coś :smile:

Opublikowano (edytowane)

.....

Edytowane przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji)

Opublikowano

Hej

Rolek wolisz pdf czy druk? Jak druk to pyknij sygnał to Ci wydrukuje a jak pdf to dostaniesz na maila.

Pozdrawiam

Opublikowano

ja mam książkę - pożyczyłem teraz koleżance - jak się naczyta, mogę pożyczyć dalej

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

Opublikowano

To ja bym też się uśmiechnął o papierową wersję do pożyczenia i poczytania, jeśli ktoś by na kilka dni zechciał użyczyć ;)

PDFy mam już na dysku od dawna, ale po całym dniu przy kompie w pracy nie jestem w stanie zmusić się do gapienia się w monitor w domu...

Opublikowano

Scoti to jak masz książkę to jestem następny w kolejce ;)

Pdfa tez mam ale na kompie to nie chce mi się czytać

Opublikowano

oki - ale to jeszcze troche

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

Opublikowano

Również posiadam taką lekturę, jak coś to pisać, dzwonić

• Dodaj nową pozycję...