Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Co ślina naniesie :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Suchy-wolk

124

• Piotr

101

• Wojtas

91

• Bulba

66

Opublikowano

Widziałem to ostatnio Wojtas. Daje do myślenia.

Live my life like I'm a beast.

Opublikowano

To kiedy ruszamy

Opublikowano

Widziałem to. Kto siedzi w temacie ten wie ze w pewnym sensie nerwy tego pana są uzasadnione.

Ja jestem do rany przyłóż - i gangrena :biggrin:

Opublikowano

Wojtas ten filmik powinni puścić we wszystkich szkołach i wyjaśnić o co chodzi żeby każdy dzieciak zakumał. 

Opublikowano

Kibole Ruchu znowu dali o sobie znać !
"Grupa młodych ludzi wtargnęła na teren kilku placówek szpitali i domów dziecka na terenie Górnego Śląska.

Jak udało nam się ustalić, są oni powiązani ze środowiskiem kibicowskim Ruchu Chorzów."

http://www.tvs.pl/informacje/kibole-ruchu-znowu-dali-o-sobie-znac-wideo-zrobili-cos-genialnego

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Opublikowano

Kibole Ruchu znowu dali o sobie znać !

"Grupa młodych ludzi wtargnęła na teren kilku placówek szpitali i domów dziecka na terenie Górnego Śląska.

Jak udało nam się ustalić, są oni powiązani ze środowiskiem kibicowskim Ruchu Chorzów."

http://www.tvs.pl/informacje/kibole-ruchu-znowu-dali-o-sobie-znac-wideo-zrobili-cos-genialnego

Więcej takich akcji :smile:

" Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " 

Opublikowano

kolanko

69718c1a06d4e5ac08fb98b3a53df5a3.gif

Opublikowano

Myslal ze pozostanie anonimowy :P

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

Anonimowość w sieci to mit. Jedna osoba też się kiedyś zdziwiła jak ja namierzyłem em za negatywne,bezpodstawne opinie. Krótkie "wiem,że to ty" ukróciło sprawę.

Opublikowano

Generalnie anonimowość w erze chmury jest praktycznie niemożliwa.

Żyjąc w pleminu chy a tylko w dżungli możesz być anonimowy.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

odgrzewane kotlety :decayed:

Opublikowano

Z okazji sylwestra trzeba zakupić jakieś petardki, budżet ~200zł, macie jakieś doświadczenie w temacie tj. gdzie brać i co ewentualnie ?

Opublikowano (edytowane)

Z okazji sylwestra trzeba zakupić jakieś petardki, budżet ~200zł, macie jakieś doświadczenie w temacie tj. gdzie brać i co ewentualnie ?

Na zbąszyńskiej jest duży wybór. Jeśli chodzi o efekty ja najabrdziej lubie: moździeż ( taki z 12 kulkami), które ładujesz do rury i odpalasz- uważaj żeby odwrotnie nie wsadzić;dddd i te baterie wielostrzałowe. Mało zabawy z odpalaniem ale efekt jest konkret. Chociaż rakiety też by się jakieś zdały, ale na jakieś fajne to jeszcze nie trafiłem;p

Edytowane przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

pewnie będą pytać, to o tej pani mowa ;)

https://www.facebook.com/DzikuskaGSXR/photos/

ps. cały dzień na GSXR'ze - od myślenia już boli mnie tyłek :biggrin: ale pomysł zacny. do tego obiadek ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

I pewnie przy tym gixe zostaną. Bo w tej wypożyczalni, z którą współpracują nie widzę nic ciekawszego.

" The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna

Opublikowano (edytowane)

W tym roku byłem na Jersey, trafił mi się pokaz motocykli zabytkowych, głównie to były motocykle produkcji angielskiej, ale jeden zwrócił moje zainteresowanie8c084e4142d058151405343ed6647b33.jpg9cb33ef012f9c16f1b2d762626dac73a.jpg

Edytowane przez Aroon77 (wyświetl historię edycji)