Bulba Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 Tez mi sie cos takiego podoba. Jazda naturalna, tak jak jedzi sie na codzien (oczywiscie w granicach prawa) Ps. A jak to jest "na Flinstona" ??? 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
jaszczomb Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 A jak to jest "na Flinstona" ??? jak szorujesz asfalt bucikami 2 Cytuj
Bulba Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 Zaraz tam szorujesz. Ja czasami lubie pomasowac sobie podeszwy 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
eramus Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 KASKI 15% Każdy wchodzący kask do naszej restauracji otrzymuje rabat 15% na zestawy ! 3 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
karpiu Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Ale w sezon to nie trafili trochę 0 Cytuj
eramus Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 W sezonie się nie opłacało 2 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
karpiu Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Zwłaszcza, że mamy go po drugiej stronie czwartkowych spotów 2 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 KASKI 15% Każdy wchodzący kask do naszej restauracji otrzymuje rabat 15% na zestawy ! Rabat dla posiadaczy kart FŁM jest w tej restauracji od ponad 2 lat Natomiast grafika, o której mówisz powstała na potrzeby programu telewizyjnego "Przyjazne motocyklistom" właściciel musiał zmienić formułę przekazywania zniżki, ponieważ ten lokal zostanie naniesiony na mapę i ma się stać przyjazny nie tylko dla jednośladów z Łodzi 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Lucass Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) To jeden na głowę, drugi w ręku. I już się zrobi 30% rabatu Edytowane 27 Października 2016 przez Lucass (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna
eramus Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 https://www.teezily.com/bikerpol-a1 dlatego na wiosne ide na kurs 3 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
karpiu Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 Korci mnie ta koszulka 1 Cytuj
Lucass Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) https://www.teezily.com/bikerpol-a1 dlatego na wiosne ide na kurs Jak to mówią, każdy motocyklista jest sexy. Do momentu ściągnięcia kasku Edytowane 2 Listopada 2016 przez Lucass (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna
eramus Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) Jak to mówią, każdy motocyklista jest sexy. Do momentu ściągnięcia kasku I czar prysł Edytowane 2 Listopada 2016 przez eramus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
Darek_Lodz Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 Dziś wysłałem do brata sms "gdzie jesteś". Godzinę później dostałem smsa: "Play poleca: Po co dzwonić do bliskich by sprawdzić gdzie są? Zobacz ich na mapie!. Slij: A na 2222...(bla bla bla)". Przypadek ? 0 Cytuj
Kejt93 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 Slij: A na 2222...(bla bla bla) Ze 3 razy czytałam i za każdym razem czytałam "ssij"... Tłumaczę sobie, że "w tym wieku" i o tej porze wzrok już nie ten... 3 Cytuj
Pan Konrad Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 Ze 3 razy czytałam i za każdym razem czytałam "ssij"... Tłumaczę sobie, że "w tym wieku" i o tej porze wzrok już nie ten... Bo to wina braku polskich znaków. Gdyby tylko w Play wiedzieli (za prof. Bralczykiem) że jest różnica "robić łaskę" i "robic laske" 1 Cytuj
eramus Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2016 Panowie zniżki na OC przechodzą z auta na motocykl ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie "
Piuriel Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2016 Panowie zniżki na OC przechodzą z auta na motocykl ? Jak masz zniżki na OC to na każdą kategorię. W drugą stronę tak samo. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
karpiu Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2016 Obadajcie te crashpady własnej produkcji 2 Cytuj
Marttino Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2016 Ty on dopiero zaczol skręcać to będą gmole 2 Cytuj
Pan Konrad Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2016 A to nie klucze nasadowe zaklinowane na którejś śrubie ramy? 1 Cytuj
KosaEzg92 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Łowiłbym 😊 Edytowane 9 Listopada 2016 przez KosaEzg92 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
Irek30 Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2016 Łowiłbym Jaki problem Podobno nie ma kobiet nie do zdobycia. Wszystko jest kwestią a raczej mieszanką inteligencji, pieniędzy i podejścia Nie należę do rasowych podrywaczy, ale na brak skuteczności nie mogę narzekać. Na poradnik: http://uwodzenieuk.com/jak-zagadac-do-nieznajomej-dziewczyny-na-ulicy/trafiłem przez przypadek i wiele tez w nim zawartym potwierdziło się z moją praktyką 0 Cytuj
Marttino Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2016 Ja bym od razu wyhaczył 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi