Wojtas Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Witek jest niezły. Nie w moim typie ale chyba obecnie jest wolny 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 http://joemonster.org/filmy/78527/Reakcja_malego_chlopca_na_przejazd_motocykli_wyscigowych Rudy, ale będą z niego ludzie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Widzieliście w tvn turbo w uwaga pirat typa zatrzymanego za przekroczenie db? Zorientowany policjant zasugerował delikwentowi założenie db killera,a on na to... o co chodzi,co to jest panie,do sądu idziemy,ja taki kupiłem. Qwa ręce i cycki opadają. 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 nieznajomość przepisów nie zwalnia z ich stosowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 To mu się spoko misiek trafił i jeszcze dyskutuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Komin przeczyszczony, dzień zaliczony. Gdyby ktoś szukał modyfikacji tłumika w niskiej cenie, polecam Edhaust, kasa niewielka w porównaniu do akcesoryjnych kominów, a dźwięk basowy i przyjemny dla ucha, nie przebija błon bębenkowych wszystkim dookoła.Nie wiedziałem, że moja Hanka może tak miło gadać ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. karpiu Opublikowano 21 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Luuuubisz to Suuuuuko! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 brawo Karpiu! już myślałem że Ci sezonu zbraknie graty!! akurat na forumowe zakończenie powinieneś dostać plastik 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Zakonczenie tam... Na tor lecimy 9 paź :riding: 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 "Rozprzeganie" ile koni ciagnelo pojazd ? 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek30 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Nałożylibyście taki kolorowy kask na głowę: http://kieruj.pl/wybierz-swoj-kask-motocyklowy/?? Musiałbym chyba być jakiś zniewieściały, aby coś takiego nałożyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 To sie teraz dżender nazywa 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 @Irek30 A taki byś założył? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek30 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Chyba jeszcze nie jestem gotowy na takie ekstrawagancje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Luuuubisz to Suuuuuko! Karpiu moja żona właśnie zdała za pierwszym razem, w takich hu....owych warunkach LuuuuubisZzzzz tooooo suuuu Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Farcik. Tyle w temacie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Farcik. Tyle w temacie! 3 osoby przed nią ujeba....ly sie na 8 ce, a tu the doctor 46 ...rachu ciachu i pozamiatane Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Może zatem moją żonę namówi również przy jakiejś okazji Gratulacje Iwona Pokazałaś Karpiowi gdzie raki zimują 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 gratki żono lipsona 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 W piątek 14.10 pod sklepem Alma przy Palki (rejon Lumumby) ktoś nieźle poszydził z kierowców. Serio trzeba było zajmować całe miejsce, gdzie bus by wjechał i pół ciężarówki? Nawet jeśli byłyby dwa motocykle, to i tak pod wejściem do sklepu było od ciula miejsca 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 czyżbyś nie miał gdzie zaparkować? a na poważnie, nie wrzucając na "Swojego", faktycznie lekka przesada - R-ka zobowiązuje ps. Suchy, jeździ się z zapiętymi pasami - bezpieczeństwo przede wszystkim! 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 jazda dopiero od 40 k/h, ponizej to manewry wolne bez pasow 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 jakie poniżej 40? 4 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 :D Ale zeby od razu zamykac szafe na parkingu ????? 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi