Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Co ślina naniesie :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może jakiś SRT, z ciekawości przejrzałem jutuby i faktycznie ma kopyto jak na takiego kloca

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Suchy-wolk

124

• Piotr

101

• Wojtas

91

• Bulba

66

Opublikowano

No robił nas jak chciał ;)

Opublikowano

No 600setki z Hemi mają ciężko, kolega miał taki silnik w Jeep SRT8 i mówił, że ściga się tylko z motorami. Tam jest silnik 6.1 chyba niecałe 500km w serii, ale za***iście duży moment obrotowy

Opublikowano

Ja akurat oglądałem propsy za dorwanie kikstera (a to duży JuTu-ber), szkoda, że LucZyn mało ostatnio wrzuca

Opublikowano

"Z Torunia mówił dla państwa Adam "Bednar" Bednarek..."

I jebs na czerwonym przez skrzyżowanie...

Podwójna ciągła, zielona strzałka, postój na przejściu dla pieszych i na koniec ten przelot na czerwonym...

Ucieczkę przed Policją też wrzuciłbyś do sieci?

Stayin' Alive

Instruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.pl
Ratownik MotoPozytywni.pl

Jeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.
Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.

Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz.

Opublikowano

😂😂

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Hehe, nie oglądam firmów Bednara.

Już na początku jego vlogowania powiedziałem Mu, że denerwuje mnie jego głos i te yyy, eee i pociąganie nosem.

Teraz obejrzałem minutę jakiegoś nowego materiału i już nie ma yyyeee itp. Ale jest wiecej pozery :smile: Bednar naoglądał sie innych i pojawiło się "siemaneczko" i jakieś bluzgi co mnie wydaje się nie naturalne.

Ale jeśli innym to odpowiada, subskrubują to ich sprawa.

...

Opublikowano

Dlatego ja wolę Luczyna. Bardziej mój klimat. ;)

Opublikowano

A ja sam z synem siedzę dzisiaj. Dyżur. Ale o 21 usypiam dziada i jak ktoś ma ochotę to będzie mała fajka pokoju palona ;)

Opublikowano

Hehe, nie oglądam firmów Bednara.

Już na początku jego vlogowania powiedziałem Mu, że denerwuje mnie jego głos i te yyy, eee i pociąganie nosem.

Teraz obejrzałem minutę jakiegoś nowego materiału i już nie ma yyyeee itp. Ale jest wiecej pozery :smile: Bednar naoglądał sie innych i pojawiło się "siemaneczko" i jakieś bluzgi co mnie wydaje się nie naturalne.

Ale jeśli innym to odpowiada, subskrubują to ich sprawa.

Po prostu to co widzisz to bardziej wyluzowany ja :smile: Nie uwierzysz ale przy piwku byś zauważył. Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Wiadomo Luczyn ma mega ogarnięty humor i za***iście montuje filmy, Bednar porostu mówi co myśli jest wyluzowany (możesz coś jeszcze wymyślić, żeby zwiększyć liczbę widzów - ale nie wiem co).

Jest jeszcze Adam moto vlog (jest naturalny), ma on 27.900 subów i chyba jest to max na dzień dzisiejszy na taki kanał. 

Jest też fajny jest Polski moto vlog ma aż 89.000 subów, ale nagrywa w USA więc ma większe możliwości. Takie moje przemyślenia. Sam bym kupił kamerę i zaczął coś nagrywać, ale narazie kolokwialnie mówiąc - wypowiem nie modne słowo "brak kasy"

Edytowane przez karp2000 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Piuriel - jak grill? Karp był?

Opublikowano

Dlatego ja wolę Luczyna. Bardziej mój klimat. ;)

Co ty gadasz , hehe Lyczyn ma gołąbek co strzela z uzi he he ,

Sent from a not-so-smartphone.

Opublikowano

Wiem i pamiętam, że Bednar apelowałeś o konstruktywną krytykę. Nie mówię że nie jesteś sobą, bo jednak jakiś tam "oglądaczy" masz. W moim odczuciu, jest coś nie tak i koniec. Jedni lubią twarożek ze szczypiorkiem a inni nie i dlatego ten świat jest ciekawy ;)

Dla mnie szczery, prawdziwy a w dodatku ciekawy jest CODAmoto vlog. Czasem nawet coś z nim popisze na fejsie jak coś ciekawego dzieje sie w Łodzi. Np namawiałem go ostatnio by odwiedził tor w Łodzi i przejechał sie bus pasem :smile:

...

Opublikowano

Wiem i pamiętam, że Bednar apelowałeś o konstruktywną krytykę. Nie mówię że nie jesteś sobą, bo jednak jakiś tam "oglądaczy" masz. W moim odczuciu, jest coś nie tak i koniec. Jedni lubią twarożek ze szczypiorkiem a inni nie i dlatego ten świat jest ciekawy ;)

Dla mnie szczery, prawdziwy a w dodatku ciekawy jest CODAmoto vlog. Czasem nawet coś z nim popisze na fejsie jak coś ciekawego dzieje sie w Łodzi. Np namawiałem go ostatnio by odwiedził tor w Łodzi i przejechał sie bus pasem :smile:

Szanuje to. Ja Cody akurat nie trawie. I go nie oglądam ale.mam kilku których obczajam sukcesywnie. Normalna sprawa. Dzięki i szerokości!

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Piuriel - jak grill? Karp był?

Karpia nie było, ale po "paru" piwkach postanowiliśmy grać w szachy o 2a.m

Dwa mecze, których prawie nie pamiętam a wygrałem :smile:

Dobrze było, po upalnym dniu na moto organizm się domagał :cheers:

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Karpia nie było, ale po "paru" piwkach postanowiliśmy grać w szachy o 2a.m

Dwa mecze, których prawie nie pamiętam a wygrałem :smile:

Dobrze było, po upalnym dniu na moto organizm się domagał :cheers:

Zdecydowanie musimy się napić razem. Uwielbiam szachy ;) Dawno nie grałem ale tu picie będzie priorytetem.
Opublikowano

Chyba sobie tak nakleję na moto :biggrin: 

╭〔︶︵︶〕

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Licealistki i gimnazjalistki rządzą dzisiaj ;) Pamiętajcie że od 15 roku życia już może być Wasza

No chyba że ktoś jest zboczony i zamiast patrzeć na d*py woli obchody bombardowania Wielunia :biggrin:

Edytowane przez karpiu (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Karpiu, jak zwykle na czasie. Trzymasz rękę na... pulsie :decayed:

Opublikowano

Licealistki i gimnazjalistki rządzą dzisiaj ;) Pamiętajcie że od 15 roku życia już może być Wasza

No chyba że ktoś jest zboczony i zamiast patrzeć na d*py woli obchody bombardowania Wielunia :biggrin:

Rafał czyżby to już ten wiek zbreźniku? :P

Opublikowano

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Opublikowano

Witek jest niezły.