JAKUBKO Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 to nie takie proste trzeba się nakombinować ale powinno już być łatwiej niż w tamtym roku 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Jak chcesz to mam mnóstwo desek 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 chciałbym w tym roku na pietro wstawić 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Deklaruje sie ze pomoge jak cos Ja ostatnio mialem na pietrze w salonie (po imprezie) 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 haha to masz wprawe więc coś podpowiesz zawsze http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Za duzo nie pamietam takze z tym moze byc maly problem 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 nie szkodzi zanim się zabierzemy do wprowadzania kawy dojdziemy do stanu w którym bedzie nam łatwiej http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 No dobrze W takim razie nie widze przeciwwskazan xD 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 jutro się nad tym zastanowimy 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Przy piwie znajduje sie najlepsze rozwiazania 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 tak zaczniemy myśleć o tym od jutra to do grudnia coś wymyślimy 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 No pewnie ze tak 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 wezmiemy sie w kilka osob o kawa bedzie nam lzejsza:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 ooo to miło wiedzieć Adrian że też pomożesz więc już nie będę się tak martwił o to 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 mam nadzieje tylko ze nie mieszkasz na 11 pietrze w wiezowcu w ktorym nie dziala winda:D:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 hahah nie na szczęście nie 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Nawet jezeli bylo by to 11 pietro to przy dobrym zaopatrzeniu dało by rade zrobic 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 a my czekaliśmy na Ciebie żeby obchodzić twoje imieniny a Ty co? 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 A u mnie Goraczka i Gripex 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 a ja przygotowałem dla Ciebie prezent imieninowy który by Cię postawił na nogi w moment 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Wiem wiem adaś mówił. wielkie dzięki ;)mam nadzieję że następnym razem choroba nie da rady 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Jasne nadrobisz temat Przemek 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Sie wie ;P 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Nie wiecie gdzie są jakieś komisy motocyklowe w okolicach Łodzi;>?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 w kutnie napewno:P i w czestochowie:P w sumie daleko nie jest;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi