Wojtas Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 koszulka tematyczna może komuś wpadnie w oko http://www.morillo.pl/T-shirt/10792 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Zaczarowany ołówek... Dla piwoszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Zaczarowany ołówek... Dla piwoszy hehe oryginalny otwieracz leci dalej w internety 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 http://www.scigacz.pl/Zasady,Motocyklizmu,22146.html polecam dobre mamy 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Taki gadżet Ręcznik motocyklisty http://allegro.pl/recznik-z-haftem-70x130-prezent-dla-motocyklisty-i5261258947.html 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemooo Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Co by nie zakładać nowego tematu. Ktoś jeszcze jeździ w taką pogodę? Mam trochę obaw przy temp. w okolicach 0 stopni, ale jednak sucho jest przez ostatnie dni. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Ktoś tam jeździ, ale czy to aby na pewno przyjemność z jazdy? Raczej dojazdy do pracy i to często z przymusu, aby nie stać w korkach No chyba, że @sebol - on jest niezniszczalny, ale nie masz co z nim startować bo przy -10*C pojedzie do Zakopanego, jak wleje Red-Bulla zamiast wody do kawy 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemooo Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 I to się nazywa administracja Czyli opony jako tako dają radę w takich temperaturach? W szybszych zakrętach mam trochę obaw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Na wprost każda opona da radę, przy winklach też, ale wyjedź parę razy na awaryjne hamowanie. Może być, jak w tańcu z gwiazdami Mnie ryzykować się nie chce, wyjeździłem się przy zerowych temperaturach i wystarczy, że mi łapy kostniały. 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Bo trzeba mieć GS'a, handbary i grzane manety.. no i ufać gumie.. 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescuer Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Nigdy, powtarzam, NEVER! nie wolno ufać samej gumie Wczoraj samochodem podczas awaryjnego hamowania się poślizgnąłem, a cóż dopiero motocyklem. Powolutku można się telepać, ale każda awaryjna sytuacja niestety skończy się glebą, nawet przy 40/h 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Kto pamięta ten kawałek? WIOSNA niedługo! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Kto pamięta ten kawałek? WIOSNA niedługo! Uuu słuchało się. Ja to myślę, że od marca mozna powoli ruszać z sezonem Widzieli? Edytowane 22 Stycznia 2016 przez B3DNAR (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 3 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawy Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Nigdy, powtarzam, NEVER! nie wolno ufać samej gumie Wczoraj samochodem podczas awaryjnego hamowania się poślizgnąłem, a cóż dopiero motocyklem. Powolutku można się telepać, ale każda awaryjna sytuacja niestety skończy się glebą, nawet przy 40/h dokładnie. w ostatnie dni grudnia jechałem i wydawało się że jest przyczepność. Zmieniłem zdanie jak babcia wyskoczyła mi przed motor - okazało się że wcale nie było tak "przyczepnie" jak myślałem. Dzięki Bogu udało się utrzymać pion 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Patrząc na pogodę, myślicie, że zaczniemy sezon wcześniej? Jutro +5, sobota +8 (nawet +10 wrocław) 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Z tą naszą pogodą jak z babami. Za uja nie trafisz. Ładnie ciepło, a tu ni z gruchy ni z pietruchy foch i zima 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Wszystkie "pogodynki" wieszczą, że jutro bez opadów i ok. +6 (w Celsjuszach nie Fahrenheit'ach jak w sobotę). Jeśli rano się to potwierdzi to w południe jadę do Rawy (same międzymiastowe, powinno być czysto). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 3 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 A ja ma takie pytanie do szanownej administracji forum... KIEDY ZMIENI SIĘ SZATA GRAFICZNA FORUM? Obecna zimowa, odstrasza wiosnę i opóźnia nadejście sezonu 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 A proszzz bardzo. Kwestia 24h, aż się pamięć podręczna u wszystkich odświeży 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Wpadł mi artykuł przypadkiem z 2013 roku i łódzki motocykl zagramanicą http://www.estrepublicain.fr/faits-divers/2013/07/05/un-motard-a-mi-chemin-entre-james-bond-et-mac-gyver 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Tysiuncpińcet euro ?!!! To mu się odechciało chyba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 JA PIER...........!!! za te 1500 euro miałbym fajnego tiga do amelinium. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 W sam raz do tego http://motocykle-lodz.pl/topic/10830-myk-blacha-podlaczenie-p/ 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi