krzychoslav Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 a tam warkocz.. ja tam biorę w ciemno 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KróliK Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Jest według waz różnica miedzy powiedzeniem motor/motocykl bo za każdym razem gdy ktoś mówi motor to go poprawiam i tak po 15 razie pomyślałem że to jednak ja mam z tym problem ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Jest według waz różnica miedzy powiedzeniem motor/motocykl bo za każdym razem gdy ktoś mówi motor to go poprawiam i tak po 15 razie pomyślałem że to jednak ja mam z tym problem ;P Jako mały chłopiec każde wakacje spędzałem na wsi u babci. Wtedy zaczęła się moja przygoda z "motocyklami" o których zacząłem marzyć i śnić Pamiętam jak dziś zebranie pod świetlicą, że tak powiem wioskowej starszyzny przy "piwie,wódce, jabolach" wszyscy mówili motor ... Kiedyś dla mnie nazwa motor była normalna ale dzisiaj chyba bym sobie darował zwracanie uwagi takim kolegom czy prawidłowo jest motor czy motocykl ... Najważniejsze, że każdy wie o czym mówimy ... nie warto zawsze pokazywać, że mamy zawsze rację przynajmniej takie jest moje zdanie. .. Pozdrowienia dla motocyklistów i motorowców 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 czytam sobie warunki gwarancji Toyoty Land Cruiser, a tam może odmówić gwarancji w przypadku eksploatowania samochodu na złych drogach LOL 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 co oznacza, że.. w Polsce gwarancji nie ma? 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 tak chyba należy to interpretować :-/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 a tam warkocz.. ja tam biorę w ciemno to ta Pani bez kasku, ale trochę za młoda dla mnie xD z drugiej strony nie ma co być wybrednym haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KróliK Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Jako mały chłopiec każde wakacje spędzałem na wsi u babci. Wtedy zaczęła się moja przygoda z "motocyklami" o których zacząłem marzyć i śnić Pamiętam jak dziś zebranie pod świetlicą, że tak powiem wioskowej starszyzny przy "piwie,wódce, jabolach" wszyscy mówili motor ... Kiedyś dla mnie nazwa motor była normalna ale dzisiaj chyba bym sobie darował zwracanie uwagi takim kolegom czy prawidłowo jest motor czy motocykl ... Najważniejsze, że każdy wie o czym mówimy ... nie warto zawsze pokazywać, że mamy zawsze rację przynajmniej takie jest moje zdanie. .. Pozdrowienia dla motocyklistów i motorowców raczej masz racje ważne ze wiadomo o co chodzi ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Zobaczcie czym się zajmują POsłowie... Nic dziwnego, że ich "firer" już stąd spier...ił... http://orka.sejm.gov.pl/izo7.nsf/www1/i28414/$File/i28414.pdf 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Coś nieprawdopodobnego, a przecież zamiast takimi pierdołami sie zajmować, mogli imprezować z posłami PIS-u w Madrycie za nasza kasę... Edytowane 8 Listopada 2014 przez Rogal (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Dobrze, że jeszcze nie wpadli na pomysł żeby zakazać w Polsce jazdy na motocyklach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Na czasie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Szwagry sa u mnie w subskrybowanych 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) zobaczone na motormanii jak oceniacie zachowanie motocyklisty? bo o zachowanie typa z siekierą nawet nie pytam. (tak tak wiem, ale mimo wszystko pytam - przesada czy należałoby się ) Edytowane 23 Grudnia 2014 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Przecież to i tak fejk 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Mala jestes w to zamieszana ?? http://www.benchmark.pl/aktualnosci/lodz-solar-team-polacy-projektuja-samochod-na-energie-sloneczna.html 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Fantazja nie ma ganic 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Całkiem przypadkiem natknąłem się na taka tapetę i postanowiłem, że się podzielę. 2 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 http://motormania.com.pl/newsy/swiat/dania-splonela-hala-ze-130-140-motocyklami-zdjecia/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Niektóre komentarze mówia same za siebie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Rzadko oglądam telewizję ale reanimuje się bo mnie jakiś wirus zmęczył i włączyłem. Polsat - "Pamiętnik z wakacji" - no "dżizas k**wa ja pier**le" co za dno czy w tym kraju już tak otumaniło ludzików że na coś takiego jest oglądalność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Wszystko przez jeża... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 PIT mnie tez zastanawia ile mózgu trzeba mieć (lub nie mieć) żeby ogladac programy typu "Ukryta prawda" "Dlaczego ja" "Trudne sprawy" 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 I "Żona dla rolnika" 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi