Bruce Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 myślałęm że niewiele rzeczy mnie już zdziwi..... HAMOWAĆ!!!!!!!!!!!!! W tym kraju pierwsze przykazanie powinno brzmieć: "Nie dziwić się" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Dla łaknących tej wiedzy z Łodzi do Gdańska wez łamania przepisów( prędkość) z jdną przerwą na siku 3 słownie trzy godziny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Właśnie, ile PLN kosztuje przejazd autostradami do Gdańska na moto? Od wjazdu w Strykowie do Gdańska . Do Torunia są jakieś bramki? Myślimy, żeby teraz do Bydzi lecieć autostradą i właśnie nie wiem jak to wychodzi kwotowo... Z góry dzięki. 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 29,90 pobierasz bilet za Toruniem i płacisz przed Gdańskiem . Opłata raka sama jak osoböwka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Taki szczęściarz ze mnie! Znalazłem prastary neandertalczyka kieliszek do wódki, ze skrystalizowaną w środku resztką wódki. Lizałem, procentów już nie czuć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 koleś jest kozak 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 gdzie mam nakleić viaAUTO? ty u góry- ciebie się pytam. 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 http://epainfo.pl/ukradl-motocykl-i-uciekal-przed-policja/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 http://czupryn.wordpress.com/2014/06/25/jak-wyrwac-laske-na-moto/ 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 http://czupryn.wordpress.com/2014/06/25/jak-wyrwac-laske-na-moto/ kolega ma zrytą "czuprynę" stąd pewnie jego przezwisko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Nocny pożar w Oberży Złoty MłynCzytaj więcej: http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3496835,nocny-pozar-w-oberzy-zloty-mlyn-pod-lodzia-zdjecia,id,t.html?cookie=1 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 takie ładne coś kolega z Norwegii mi podesłał to się podzielę... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konet Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 W Polsce byś musiał płacić opłate autostradową jak za tira 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Do kompletu brakuje tylko łódki 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Holenderska autostrada. 180 km/h HALT konsekwencje 450 euro platne z gory. dobrze ze bylem akurat pasazerem 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Taka sytuacja na Górnej od 1,35 http://youtu.be/UPEpmeqSdjs 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Było http://motocykle-lodz.pl/topic/5233-wypadki-z-okolicy-dyskusja-o-technice-ruchu-drogowym-przyczynie-zapobieganiu/?p=175306 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Około dwa lata temu ktoś wrzucił tutaj na forum link do stronki, na której były zdjęcia obecnej i dawnej Łodzi, robione z tych samych miejsc. Na różne sposoby próbuje to znaleźć i pomysły mi się wyczerpały. Pomoże ktoś? Edit: już znalazłem -> http://motocykle-lodz.pl/topic/2730-%C5%82%C3%B3d%C5%BA-dawniej-i-dzi%C5%9B/ Edytowane 9 Września 2014 przez emq (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 ME w siatkowce mezczyzn przyciagaja nie tylko kibicow, ale i mistrzow parkowania 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arpe Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 dla fanów VFR 1 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Właśnie dostałem wezwanie od ZTiD do zapłaty za parkowanie w strefie płatnego parkowania bez uiszczonej opłaty..... data zdarzenia - maj 2011.... śmiać się, płakać czy wk...wiać na działanie systemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawa Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Właśnie dostałem wezwanie od ZTiD do zapłaty za parkowanie w strefie płatnego parkowania bez uiszczonej opłaty..... data zdarzenia - maj 2011.... śmiać się, płakać czy wk...wiać na działanie systemu Powiedz, że jeszcze za parkowanie moto, to już zupełnie ręce opadną Edytowane 22 Września 2014 przez Trawa (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Powiedz, że jeszcze za parkowanie moto, to już zupełnie ręce opadną No są chyba jakieś granice absurdu.... mam przynajmniej taką nadzieję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi