Piotr Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Polecam VPN, niczego już Ci nie zablokuje (^_-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 http://motocykle-lodz.pl/topic/401-ciekawe-filmiki-motoryzacyjne/page-43#entry162930 Dzięki @LUBIANY. Przez wyszukiwarkę wpisując filmiki, lub motoryzacyjne nie znajduje mi tego tematu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 k**wa ale patelnia to jest konkretna 46*C w sloncu 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 taaa widać jż w parkach jak leżą jedna obok drugiej a ja w pracy! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Szkoda tylko, że tak zawiewa, ciężko się jeździ. Jednak najważniejsze, że się jeździ 0 Cytuj Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 jeeeeeeeeeeeeest, nareszcie długo oczekiwany DL650 Wreszcie turystyk I na dzień dobry powrót na moto w tej masakrycznej burzy! Yeah Czas na turystykę yupi. Dzięki Rafał 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Gratuluję wyboru (^_-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Gratuluję wyboru (^_-) Patrząc z biegem lat chyba to jest to czego szukałem, zobaczymy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafput Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 jeeeeeeeeeeeeest, nareszcie długo oczekiwany DL650 Wreszcie turystyk I na dzień dobry powrót na moto w tej masakrycznej burzy! Yeah Czas na turystykę yupi. Dzięki Rafał Motocykl dostał porządną kąpiel po zimowaniu w garażu Niech służy jak najlepiej! No i życzę jak najszybszego przestawienia się na "nieco" bardziej ograniczoną moc silnika w porównaniu z jego poprzednikami PS. dzisiaj kurier przywiózł paczkę, o której rozmawialiśmy - w piątek zadzwonię i podrzucę. 0 Cytuj Suzuki DL650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Patrząc z biegem lat chyba to jest to czego szukałem, zobaczymy poczułem się staro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 jeeeeeeeeeeeeest, nareszcie długo oczekiwany DL650 Wreszcie turystyk I na dzień dobry powrót na moto w tej masakrycznej burzy! Yeah Czas na turystykę yupi. Dzięki Rafał Dawaj foty szpeja, albo lepiej podjedź pochwal się 1 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 poczułem się staro "3" masz z przodu czy jeszcze nie? Dawaj foty szpeja, albo lepiej podjedź pochwal się Fot jeszcze nie mam ale chyba najlepiej na żywo się prezentuje. Ale spokojnie na mazurach nadrobimy ze zdjęciami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Jacek Braciak o spoconych gaciach Tuska, ZUS http://youtu.be/VmH7d4DGN0Y 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 To dobre (^o^) "Ukradły znak drogowy – „ograniczenie prędkości do 50 km/h”. Policjanci odnaleźli go w samochodzie dwóch młodych jeleniogórzanek. Miał to być prezent na 50-te urodziny matki jednej z nich." http://jeleniagora.naszemiasto.pl/artykul/jelenia-gora-ukradly-znak-drogowy-mial-byc-prezentem-dla,2288246,t,id.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emq Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Był ktoś z Was na wyścigach TT na wyspie Man? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) http://www.atlasarena.pl/index.php?page=monster-x-tour wybiera się ktoś? Edytowane 29 Maja 2014 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Dawaj foty szpeja, albo lepiej podjedź pochwal się tutaj masz fotkę http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/8817-img-0811/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 wybiera się ktoś? Ja i Magda będziemy. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Ja również. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arpe Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 co dopwiedzieć prawie trzylatkowi, który pyta: "Tato, dlaczego twoje kalosze mają gwiazdę ?" 2 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) co dopwiedzieć prawie trzylatkowi, który pyta: "Tato, dlaczego twoje kalosze mają gwiazdę ?" to proste synku bo bez gwiazdy nie ma jazdy a twój tatuś ma + 100 do respektu na wsi Edytowane 29 Maja 2014 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 http://www.atlasarena.pl/index.php?page=monster-x-tour wybiera się ktoś? Ja się wybieram! Byłem też na pierwszej imprezie Monster X Tour w Łodzi, która odbyła się 20/10/2012. Zabawa była całkiem przednia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ktos gdzies dzisiaj cos ? No wiem Dell 18-20 Ale może cos wcześniej ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 myślałęm że niewiele rzeczy mnie już zdziwi..... HAMOWAĆ!!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=Cdj1scE6tJM 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi