Suchy-wolk Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Wrześniowe upały - http://www.tvnmeteo.pl/informacje/swiat,27/najcieplejszy-wrzesien-od-lat-lato-przesunelo-sie-do-przodu,13684,1,0.html 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Szkoda, że już się kończy ładna pogoda 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Najlepszego dla - Tomeczka i Pitersona ! 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Prawdziwa historia - World's Fastest Indian, TheOpowieść o życiu nowozelandzkiego konstruktora Burta Munro (Hopkins), budowniczego motocykla Indian na którym w latach 70-tych podczas wyścigów Bonneville Salt Flats, rozgrywanych w stanie Utah w USA udało się pobić ówczesny rekord prędkości. coś na chłodniejsze / deszczowe dnipolecam filmik jak ktoś jeszcze nie widział 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Dzięki Wojtek za tytuł - na pewno sprowadzę film do mojej biblioteki 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 a może by stworzyć temat np. film/teledysk/reklama w których są motocykle myślę że temacik w sam raz na zimę :)chyba że już ktoś wpadł na taki pomysł/temat to się nie wcinam ;)co wy na to ?pozdrawiam 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Co do teledysków/filmików z udziałem motocykli w kontekście muzycznym: TUTAJ 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 ufff... o mały włos mielibyśmy w Wawie Budapeszt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Dlaczego Budapeszt? 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ddzxBdvT8xg&feature=player_embedded 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Aha... No, jak pojawiają się politycy w TV to mój palec wędruje w kierunku "tv off" na pilocie 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Ja jeżdżę do 50 km/h w terenie zabudowanym. No może raz na kiedyś mi się wymsknie 55 km/h. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Hahaha, Byku, rozumiem, że na konkurencyjnej "paradzie" będziesz obstawiał tyły? ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Niestety będę zmuszony:P Gdyby ktoś pomyślał, że zatrzyma mnie pogoda załączam zdjęcie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Z tym zdjeciem przypomina mi sie jak w styczniu jezdzilismy 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 załoze sie ze nie pojedziesz wa takim stroju jak na zdjeciu:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 No pieknie, 50-55km/h po zabudowanym, ale bez kasku (zdjecie)...:/ I dlatego mowia na nas dawcy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 [...]a skoro Twoja interpretacja Jaquzie byla taka to na nowy sezon nie bedziesz mial mnie do czego porownywac...helikopter sobie prezentujesz na nowy sezon ? Byku, niezły kask 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 helikopter sobie prezentujesz na nowy sezon ? Byku, niezły kask Adrian kupi F-16 Fota robiona przed garażem, to wyjazdu z garażu nie zakładam kasku... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Ano chyba ze tak, zwracam honor... No ale wiesz, taka parkingowka zawsze moze sie zdarzyc, slisko czy cos... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 to ty w garazu motor trzymasz http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiler z ciebie http://nk.pl/#profile/3069009/gallery/album/2/112 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 jakubko, nie u kazdego tak jak u Ciebie motor w domu robi za choinke na swieta... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Aby do lata 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 w tym roku też trzeba pomyśleć jak tu choinkę 'kawe' do pokoju wstawić 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Moze porosu wjechac ? :P1 i OPÓR 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi